Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 dagen geleden

Win theatertickets, America Magazine & goodies!

Wil jij écht alles weten over de USA? Uitblinken door kennis en deze meerwaarde met jouw klanten delen? Dan is dít je kans. Travel South USA biedt momenteel tien cursussen aan over diverse staten en steden in de VS. Als je deze allemaal maakt, kun je twee kaartjes winnen voor 'Sun Records, The Concert' en daarnaast een jaarabonnement op het America Magazine! Daarnaast worden nog steeds elke maand de beste deelnemers per cursus getrakteerd op een goodiebag uit de diverse staten, dus het loont om mee te doen!

Vergroot jouw kennis over de zuidelijke staten van de VS door de diverse cursussen van Travel South USA op TravEcademy te maken. De thema’s variëren van culinair tot muzikaal, outdoor, historie en culturele schatten. Door ze allemaal af te ronden, maak je kans op het winnen van de tickets voor 'Sun Records, The Concert', een jaarabonnement op het America Magazine en diverse goodiebags:

Bekijk hier alle cursussen!

Sun Records, The Concert
De wervelende productie ‘Sun Records – The Concert’ vertelt het verhaal van de ‘Memphis Recording Service’ oftewel: Sun Studio te Memphis, Tennessee. Deze plek wordt gezien als de absolute bakermat van de rock-‘n-roll en hedendaagse muziek. Onder de bezielende leiding van oprichter en eigenaar Sam Philips wist deze kleine studio met platenlabel zich wereldwijde faam te vergaren. Sam trok zich niets aan van de apartheid in Amerika en was wild van de overwegend donkere ‘rhythm & blues’. Hij was op zoek naar vernieuwing in de muziek en nam veelal artiesten op die buiten Memphis werden geboycot door de mainstream radiostations en platenwinkels. Philips hield vol en mag zich daardoor de ontdekker noemen van heel veel muzikale grootheden, waaronder B.B. King, Howling Wolf, Carl Perkins, Johnny Cash, Rufus Thomas, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en last but not least Elvis Presley.

‘Sun Records – The Concert’ laat de gouden tijden van Sun Records in het theater weer tot leven komen. Deze zeer authentiek geproduceerde voorstelling mag zich dan ook presenteren als de enige productie ter wereld (!) met de officiële toestemming vanuit Sun Records, Memphis, Tennessee. Een zeer getalenteerde, jonge cast zingt en speelt met verve alle grote artiesten van Sun Records en hun bijbehorende wereldhits!

Bekijk hier de speeldata en bewonder een preview... 

America Magazine
America Magazine, het toonaangevende reismagazine over de Verenigde Staten en Canada.

    Delen:
    Facebook
    Twitter
    LinkedIn