Travelhome Campervakanties

Dé camperspecialist sinds 1986!

Travelhome is expert in hun vakgebied. Al vanaf 1986 bieden zij camperreizen aan en ieder jaar maken ze camperreizen naar de bestemmingen in hun aanbod. Travelhome vertelt uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en zij stellen graag speciaal voor jouw klanten een exclusieve reis samen. Kortom, Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Cuba, Zuid-Amerika, Japan en Europa (Scandinavië en IJsland).

Camperreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Duurzaam

Travelhome geeft om haar bestemmingen; zij zijn zich bewust van de impact die reizen hebben op de bestemming en vinden het vanzelfsprekend om hiervoor de verantwoordelijkheid te nemen. 

Als echte reisfanaten vinden zij het belangrijk dat ook de generaties ná ons kunnen genieten van de mooiste nationale parken, unieke wilde dieren en andere culturen. Van elke gereden mijl of kilometer die wordt gereden met een camper van Travelhome wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd. De kosten hiervan neemt Travelhome voor hun rekening. Gewoon, omdat zij dit zo belangrijk vinden! Ook voor de compensatie van de vliegreis en het verblijf tijdens de (eerste) hotelovernachting(en) is bij Travelhome al gezorgd. Jouw klanten kunnen dus met een gerust hart op reis.

Ze werken samen met de South Pole Group voor het compenseren van de CO2-uitstoot van reizen. Het geld wordt door hen gebruikt voor duurzaamheidsprojecten op verschillende bestemmingen.

Wil je meer weten over wat Travelhome intern doet om bewuster om te gaan met het milieu? Dit kun je teruglezen in hun beleid. 

Samen met de zes andere reisdochters van de ANWB hebben ze diverse ambities vastgesteld die ze willen behalen voor 2020. Lees hier meer over de groene ambitie van de ANWB reisdochters.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn