Travelhome Campervakanties

Dé camperspecialist sinds 1986!

Travelhome is expert in hun vakgebied. Al vanaf 1986 bieden zij camperreizen aan en ieder jaar maken ze camperreizen naar de bestemmingen in hun aanbod. Travelhome vertelt uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en zij stellen graag speciaal voor jouw klanten een exclusieve reis samen. Kortom, Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Cuba, Zuid-Amerika, Japan en Europa (Scandinavië en IJsland).

Camperreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Travelhome breidt aanbod in Europa uit

Coronacrisis versnelt Europese groei

Camperreisorganisatie Travelhome breidt zijn aanbod in Europa aanzienlijk uit met steden waar campers opgehaald kunnen worden. Vanaf 2021 zijn er 51 ophaallocaties in 19 Europese landen.

Vakantiegangers kunnen met de eigen auto of per vliegtuig reizen om de camper op te halen. Volgend jaar biedt Travelhome ook vervoer per trein aan naar diverse Europese steden. 

‘Covid-19 heeft onze groeiambitie voor Europa in een stroomversnelling gebracht’, zegt directeur Perry van de Wiel. Hij verwacht in 2021 een grote vraag naar campervakanties voor zowel binnen- als buiten Europa. ‘Een camper biedt je een veilige cocon, op campings verblijf je met voldoende afstand tot je buren en met je eigen vakantiewoning op wielen kun je makkelijk drukke plaatsen vermijden. Je bent volledig autonoom.’ 

Foto: Travelhome
Camperreizen, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn