Travelhome Campervakanties

Dé camperspecialist sinds 1986!

Travelhome is expert in hun vakgebied. Al vanaf 1986 bieden zij camperreizen aan en ieder jaar maken ze camperreizen naar de bestemmingen in hun aanbod. Travelhome vertelt uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en zij stellen graag speciaal voor jouw klanten een exclusieve reis samen. Kortom, Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Cuba, Zuid-Amerika, Japan en Europa (Scandinavië en IJsland).

Camperreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

Travelhome draait beste jaar ooit!

Campervakantiereisorganisatie Travelhome ondervindt geen enkele hinder van de huidige malaise in de reisindustrie, veroorzaakt door het coronavirus. De touroperator koerst af op het beste boekingsjaar ooit in haar 34-jarig bestaan, met de hoogste groeicijfers voor de bestemmingen Canada en Amerika, laat directeur Perry van de Wiel weten.

Binnen Europa doen vooral IJsland en Noorwegen het goed. ‘Ons vakantieproduct is uiteraard anders dan een standaard hotelvakantie maar juist daarom zijn wij veel minder vatbaar voor de huidige coronamalaise. De enige bestemming in ons aanbod die weinig geboekt wordt, is Australië, maar dat komt primair door de recente bosbranden.’

Het merendeel van campervakantieboekingen voor intercontinentale bestemmingen worden tussen september en januari gemaakt, dus in de periode voordat het coronavirus zich echt manifesteerde. Van de Wiel: ‘Maar zelfs de periode tussen de Vakantiebeurs en eind januari waren hoogtijdagen voor ons. En opvallend, in weerwil van de huidige angstcultuur hebben wij geen enkele annulering gekregen.’

Travelhome biedt campervakanties in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Chili, Japan, Cuba en Europa. Het bedrijf is een dochter van de ANWB. 

Camperreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn