Travelhome Campervakanties

Dé camperspecialist sinds 1986!

Travelhome is expert in hun vakgebied. Al vanaf 1986 bieden zij camperreizen aan en ieder jaar maken ze camperreizen naar de bestemmingen in hun aanbod. Travelhome vertelt uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en zij stellen graag speciaal voor jouw klanten een exclusieve reis samen. Kortom, Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Cuba, Zuid-Amerika, Japan en Europa (Scandinavië en IJsland).

Camperreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Travelhome team

Maak kennis met het hele Travelhome team! Klik op de foto's om alle specialisten beter te leren kennen.

Dit is het team dat je spreekt aan de telefoon, je offerte samenstelt en waar je een afspraak op kantoor mee kunt maken. Kortom, de samenstellers van je droomreis.

CHANTAL JEURISSEN

YVONNE LAVRIJSEN

SOPHIE CHAMBON

MEREL VAN RIJN

JOYCE WITTENBERG

LOES BORGERS

LINDA VAN DEN BOOGAART

MARIEKE ROVERS

SUSANNE VAN DEN OETELAAR

MONIEK HOPPENBROUWERS

MELANIE TEN HAGEN

Travelhome | Medewerker Danielle

DANIELLE VAN DEN BOOM

Travelhome | Maud van Otten

MAUD VAN OTTEN

LINDA WIJTEN

Travelhome - team ANWB Ledenreizen en reserveringen

Deze toppers weten alles van de ANWB Ledenreizen die enkele malen per jaar uitkomen en werken daarnaast mee in ons reserveringsteam.

Travelhome Campervakanties Eva bij Grand Canyon

EVA VERHOFSTAD

SIMONE VAN LAARHOVEN

Travelhome - team IATA

Je tickets op tijd uitgegeven en je reispapieren compleet en tijdig in de bus? Deze dames zorgen ervoor. Ze zijn allrounders en springen ook in wanneer nodig om ons reserveringsteam te ondersteunen.

MANON DE LAAT

MARJOLEIN MULDERS

Travelhome - team product & marketing

Een goede website, inspirerende nieuwsbrieven, organisatie van beurzen en inspiratiedagen, social media, een prachtige brochure en het samenstellen van de mooiste reizen, deze alleskunners doen het allemaal. Ook kom je ze tegen op verschillende beurzen door het hele land.

TABITHA VAN KESSEL

MAIKE LENDERS

Travelhome Campervakanties Villa Playa Larga

ROXANNE LUIJBEN

MAARTEN VAN DEN HEUVEL

SIMONE VAN VELDHOVEN

Travelhome - finance

Ook hier moeten de rekeningen op tijd voldaan worden, daar zorgt Suzanne voor. Haar jarenlange reiservaring zet ze ook in op beurzen en onze inspiratiedagen.

SUZANNE KOERS

Travelhome - customer service

Klanttevredenheid staat bij Karlijn hoog in het vaandel en dat is dan ook haar focus binnen Travelhome. Hoe kunnen we je nog beter van dienst zijn en, mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, hoe lossen we dit dan naar tevredenheid op. Ze is pas tevreden als jij het bent. In het boekingsseizoen springt Karlijn bij om telefoontjes en mails te beantwoorden voor ons reserveringsteam. Ook zie je haar vaak op inspiratiedagen of beurzen waar ze haar camperreiservaringen graag met je deelt.

KARLIJN HOFF

Travelhome - HRM

Goed zorgen voor de mensen binnen Travelhome zodat iedereen op zijn best blijft presteren, daar zorgt Helmi voor. Ook is ze hét aanspreekpunt voor onze reisagenten en organiseert ze op aanvraag onze groepsreizen.

HELMI RUIGROK

Travelhome - the Big Boss

Er moet ook iemand de baas zijn en dat is Perry. Iemand met hart voor zijn bedrijf en vooral voor zijn mensen, altijd met een open deur. Naast alle taken die bij het leiden van een bedrijf horen zie je hem ook regelmatig op beurzen en op onze inspiratiedagen.

PERRY VAN DE WIEL

Snow - de Travelhond

Naast hard werken is ontspanning ook erg belangrijk. Snow is uitstekend in haar functie als relax-manager. Zij zorgt er namelijk voor dat zij zelf en haar collega's genoeg kunnen relaxen tussen het harde werken door.

Travelhome | Snow de Travelhond

SNOW DE TRAVELHOND

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn