TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Aanbod KRAS vanaf nu op TUI.nl

TUI heeft maandag een verdere stap gezet in de eerder aangekondigde integratie van KRAS in het hoofdmerk TUI. De KRAS-reizen zijn vanaf nu te vinden op TUI.nl. Tegelijkertijd is een mediacampagne gestart om de overgang wereldkundig te maken. Met als belangrijkste boodschap dat al het(...)
Lees verder

TUI Nederland komt met TUI Ticket Shop

TUI Nederland komt met haar eigen ‘flight consolidator’, TUI Ticket Shop. Dit B2B-platform biedt alle beschikbare vluchten, niet alleen voor de eigen reisbureaus, maar voor alle reisagenten in Nederland. Het platform wordt in de komende maanden toegesneden op de Nederlandse markt en komt in(...)
Lees verder

TUI en Untamed Travelling starten samenwerking

TUI retail en Untamed Travelling zijn met ingang van december een samenwerking gestart. De TUI reisbureaus en TUI at Home MRA’s krijgen daarmee toegang tot de uitgebreide kennis en het productaanbod van de maatwerkspecialist. Untamed Travelling, voornamelijk bekend als verre reizenaanbieder,(...)
Lees verder

TUI valt in de prijzen bij World Ski Awards 2020

TUI is bij de jaarlijkse uitreiking van de World Ski Awards 2020 uitgeroepen tot ‘s werelds beste ski touroperator. De winnaars werden vrijdag tijdens een online event bekendgemaakt. TUI, voor de eerste keer genomineerd in de categorie Beste Touroperator, was samen met 17 andere(...)
Lees verder

TUI weer naar Canarische Eilanden!

Inclusief gratis coronatest
TUI start zaterdag 31 oktober weer met reizen naar de Canarische Eilanden. Zoals bekend heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies gewijzigd van oranje naar geel. TUI benadrukt alleen vakanties aan te bieden die verantwoord, veilig en comfortabel zijn en die in overeenstemming(...)
Lees verder