TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Gambia is terug bij TUI

Gambia is terug in het aanbod van TUI. Vanaf 19 februari vliegt TUI fly iedere woensdag en zaterdag naar deze zonbestemming aan de westkust van Afrika. Gambia, ook wel ‘the smiling coast of Africa’ genoemd, ligt op nog geen 6 uur vliegen vanaf Schiphol. Gambia is het kleinste land van Afrika.(...)
Lees verder

Zoëtry Curaçao Resort & Spa

Kom door middel van deze e-course alle ins en outs te weten over het prachtige en gloednieuwe luxe boutique resort Zoëtry Curaçao Resort & Spa!  
Lees verder

Recordweek bij TUI at Home; veel nieuwe klanten

TUI at Home heeft vorige week een recordweek gedraaid. ‘We hebben sinds de oprichting in 2011 nog nooit zo’n goede week gehad’, zegt manager Jeroen Otto. Opvallend is volgens hem dat zich veel nieuwe klanten bij ZRA’s melden. ‘Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat de ZRA als winnaar(...)
Lees verder

TUI en Griekenland lanceren een lab voor duurzaam toerisme

TUI Group, TUI Care Foundation en de regering van de Griekse Zuid-Egeïsche regio lanceren vandaag het “Co-Lab Rhodos”. Ze willen samen Rhodos ontwikkelen tot een internationaal voorbeeld voor de duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen. In dit Co-Lab willen de lokale toerisme-industrie en(...)
Lees verder

TUI gaat Zanzibar weer opstarten

TUI gaat Zanzibar weer opstarten, dat meldt de touroperator. ‘De situatie op de bestemming is zorgvuldig beoordeeld en wij zijn ervan overtuigd dat, met alle maatregelen die getroffen zijn, niets een fijne vakantie in de weg staat. Vanaf 17 februari aanstaande vliegen we op woensdag en zondag(...)
Lees verder