Touroperators

TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Meespelen als figurant op Cuba

Regisseur Johan Nijenhuis gaat zijn nieuwe film, ‘Verliefd op Cuba’, in mei en juni opnemen, uiteraard op Cuba. De cast van de film werd woensdag bekend gemaakt in het Volkshotel in Amsterdam. Wie straks met de cast mee wil als figurant, kan zich aanmelden via TUI. Johan Nijenhuis, bekend van(...)
Lees verder

TUI geeft ‘De TUI Agent’ kijkje achter schermen

Om het partnership met Dutch Travel Alliance (voorheen Veluwegroep) te benadrukken, hield TUI zondag de TUI-DTA Sunny Day, waar 120 medewerkers en directieleden van de DTA-leden een kijkje achter de schermen van TUI kregen. Het event vond plaats in het pas gerenoveerde Green Miles in Nieuwegein(...)
Lees verder

Win een reis naar Italië!

Italie: Ontelbare stranden, prachtige steden vol cultuur en tel daar het lekkere eten en de il sole bij op... Je begrijpt wel waarom dit land in Zuid-Europa zo populair is, met zoveel contrasten in één laars! En jij kunt een reischeque ter waarde van €250 winnen met het maken van deze TUI(...)
Lees verder

Reisbureau Opmeer wint TUI-wedstrijd

Reisbureau Opmeer is winnaar geworden van de reis naar de officiële opening van TIME TO SMILE Balaia Senses. Ter promotie van het hotel, dat binnenkort haar deuren opent, organiseerde TUI een winactie voor reisagenten. De opdracht was eenvoudig, boek in het eerste kwartaal van 2018 zoveel(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media