TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI Group scoort duurzame punten

TUI Group heeft haar duurzaamheidsverslag 2018 gepresenteerd. In het jaarverslag 2018 zet TUI de behaalde resultaten van de eerste vier jaar op een rij; het aantal duurzame accommodaties is gestegen, meer reizigers boekten een duurzaam onderkomen en de CO²-uitstoot verminderde en het gebruik(...)
Lees verder

TUI Sports en Le Champion slaan handen ineen

Sportorganisatie Le Champion en reisorganisator TUI Sports gaan samenwerken om sportreizen aan te bieden. Jaarlijks organiseert Le Champion nu al meer dan 60 sportevenementen op het gebied van fietsen, hardlopen en wandelen. Samen met TUI Sports heeft de vereniging als doel de komende jaren(...)
Lees verder

Concept Store TUI is proeftuin voor andere reisbureaus

De Concept Store die TUI in het centrum van Utrecht heeft geopend, moet een proeftuin worden voor de andere reisbureaus van het bedrijf. Hier wordt uitgeprobeerd wat wel en niet werkt op het gebied van reisretail. Tegelijk wil TUI zijn formule TUI at Home fors verder uitrollen. Dat zeggen Nico(...)
Lees verder