TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Kaapverdië boekbaar voor komende winter en zomer 2021

Onder het motto ‘Kaapverdië is here to stay’ heeft TUI de pakketreizen voor het komende winterseizoen en zomer 2021 al boekbaar. Het gaat om de eilanden Sal en Boa Vista. ‘Kaapverdië is een vakantiebestemming die steeds belangrijker wordt’, zegt Manfred Lahey, manager verre reizen van TUI(...)
Lees verder

10 procent meer capaciteit op Curaçao

TUI plant dit jaar vanuit Nederland 115.000 stoelen naar Curaçao. Dit betekent voor komende zomer een plus van 10 procent ten opzichte van vorige zomer. Dat zegt Sebastiaan de Vries, Area Manager van TUI Curaçao, Aruba, Bonaire, Suriname, tegen het Antilliaans Dagblad. Aanleiding voor het(...)
Lees verder

TUI Antillen: winter en zomer 2021 al boekbaar

Meer vluchten
TUI heeft voor de vroegboekers zowel de pakketreizen als ticket-only naar Aruba, Bonaire en Curaçao al boekbaar voor komende winter 2020/2021 en zomer 2021. ‘Veel reizigers willen hun vakantie al vroeg zeker stellen, dat geldt vooral voor de Kerstvakantie. Ook hebben we de vluchtcapaciteit(...)
Lees verder

TUI Oostburg boekt meeste duurzame accommodaties

TUI reisbureau Oostburg boekte vorig jaar de meeste duurzame accommodaties van alle TUI reisbureaus. Van alle boekingen was bijna de helft (47 procent) in een verblijf met een erkend duurzaamheidslabel. Daarmee is TUI Oostburg dit jaar de winnaar van de TUI Better Holidays Better World award(...)
Lees verder