Touroperators

TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI Hellevoetsluis is bestseller bij Travel Trend

TUI Hellevoetsluis is door Travel Trend uitgeroepen tot Bestseller van de maand. Accountmanager Marjolijn Bos ging langs met een oorkonde en een bos bloemen. Het kantoor staat bekend als ‘het’ verre reizen reisbureau van Hellevoetsluis. De dames in blauw  hebben veel klanten met plannen(...)
Lees verder

TUI zet zich in voor zeeschildpadden

TUI Care Foundation, de corporate stichting van reisorganisatie TUI heeft een wereldwijd turtle aid programma gelanceerd. Doel is om in 2020 een miljoen pasgeboren zeeschildpadden te beschermen. Het programma is gestart op vier bestemmingen; de Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista,(...)
Lees verder

Schrijf je in op de TUI studiereizen!

Er kan weer ingeschreven worden op de studiereizen van TUI Nederland! Beleef de Griekse gastvrijheid op het hippe Zakynthos of zoek de Farao in jezelf en reis mee naar het bijzondere Egypte. Proef Paella zoals je nog nooit hebt geproefd in de sfeervolle stad waar deze lekkernij is ontdekt:(...)
Lees verder

TUI zet extra kerstvluchten in naar Curaçao

TUI zet extra kerstvluchten in naar Curaçao. De vluchten worden uitgevoerd door Surinam Airways onder een TUI fly vluchtnummer met een A-340. De extra vluchten zijn ingepland op populaire data in december en januari en zijn zowel vanuit Nederland als Curaçao te boeken.  Daarnaast(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media