TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI hervat vliegvakanties naar Kaapverdië

'De vraag naar zonvakanties komende winter wordt steeds groter. Tot op heden voorzag TUI alleen de uitvoering van vakanties naar Spanje – vooral de Canarische eilanden – en de Antillen na 1 november. TUI voegt daar vanaf vandaag ook weer pakketreizen naar de Kaapverdische eilanden Sal en Boa(...)
Lees verder

TUI zet in najaar duizenden stoelen extra in

TUI gaat in het najaar extra capaciteit inzetten. Het gaat om duizenden vliegtuigstoelen extra. De touroperator wil hiermee voldoen aan de aanhoudende vraag naar zonvakanties in het najaar en vooral in de herfstvakantie. TUI gaat grotere toestellen inzetten, maar ook extra vluchten. Het(...)
Lees verder

TUI Sports nieuwe travelpartner Emolife

Emolife, donateur- en fondsenwerver voor verschillende goede doelen en TUI Sports tekenden onlangs een meerjarige samenwerkingsovereenkomst. Tot eind 2026 verzorgt TUI Sports als travelpartner van Emolife verschillende goede doelenreizen. Emolife werft donateurs en fondsen voor goede doelen op(...)
Lees verder

TUI biedt Eurostar-boekers platform voor excursies en activiteiten

Reizigers die via Eurostar een treinreis boeken, kunnen voortaan via een op maat gemaakt TUI-platform op alle Eurostar-bestemmingen excursies, tickets en activiteiten bijboeken. Er is een keuze uit 5.000 verschillende tours, tickets en activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België(...)
Lees verder

TUI gaat reisbureaus bezoeken met salesteam

Het salesteam van TUI gaat met collega’s van verschillende afdelingen van start met de TUI Sales Run en worden reisbureaus persoonlijk bezocht. De Sales Run vindt plaats van 23 augustus t/m 24 september. 'We trekken het land in om kort met jullie bij te praten. Even dat persoonlijke contact wat(...)
Lees verder