TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Crewleden TUI fly gaan langs bij reisbureaus

Een groep van in totaal 150 TUI fly stewards, stewardessen en piloten gaat de komende drie zaterdagen langs bij 30 TUI reisbureaus, verspreid door heel het land. Om bezoekers te informeren over hoe het nu is om te vliegen en op vakantie te gaan, maar ook om vakantieprijzen weg te geven.(...)
Lees verder

TUI lanceert ontzorgende COVID Care Service

TUI lanceert een nieuwe COVID-19 service die vakantiegangers garantie geeft op ondersteuning als zich een corona-gerelateerd probleem voordoet tijdens de vakantie: de TUI COVID Care Service. Deze service is van toepassing op alle nieuwe en bestaande boekingen, is inbegrepen in de pakketprijs en(...)
Lees verder

TUI: speciaal ticket only-tarief voor agenten

TUI verruimt de mogelijkheden voor reisagenten om zelf op bestemmingen te gaan kijken. Op vluchten met vertrek in de periode 16 juli tot en met 31 augustus biedt TUI een speciaal ticket only-tarief aan op de eigen TUI fly vluchten. De prijzen zijn 100 euro voor een medium haul ticket en 200(...)
Lees verder

TUI weer naar ABC!

Aruba, Bonaire en Curaçao
TUI gaat op 2 juli van start met haar operatie van Amsterdam naar Curaçao. Bonaire volgt op 9 juli en Aruba op 11 juli. Curaçao, Bonaire en Aruba zijn zeer geliefde bestemmingen bij de Nederlandse vakantieganger. TUI zegt zeer verheugd te zijn dat de grenzen weer open gaan in juli en er(...)
Lees verder