Touroperators

TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI wint ‘beste allround kids vakantieaanbieder’

TUI Nederland is zondag 13 januari op de Vakantiebeurs bekroond als beste allround vakantieaanbieder voor gezinnen met kinderen. Bijna achtduizend kinderen en hun ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit, door het invullen van de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl. De verkiezing(...)
Lees verder

Reistrends van TUI

‘Turkije toch de grote winnaar’
Reistrends van TUI: ‘Turkije toch de grote winnaar’ Door: Sofie Smets | 8 januari, 2019 In samenwerking met onderzoeksbureau hettestpanel.nl voerde TUI een grootschalig onderzoek uit onder ruim 2.300 Nederlandse consumenten om inzicht te krijgen in de reistrends en –bestemmingen voor(...)
Lees verder

TUI maakt studiereizen voor het voorjaar bekend

TUI heeft zijn studiereizen voor komend voorjaar bekendgemaakt. Het aanbod bestaat uit Cuba, Mexico, Gambia, Turkije (The Challenge), Italië en een cruise met de MS Monarch van Pullmantur langs vijf bestemmingen. De topper onder de studiereizen is terug dit voorjaar: Best of TUI…The Challenge.(...)
Lees verder