Touroperators

TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI fly gestart met Kenia

TUI fly is deze week haar nieuwe operatie op Kenia gestart. De airline zet hiervoor de eigen Dreamliner in, die naast Mombasa ook het Tanzaniaanse Zanzibar zal aandoen met het moderne toestel. Het gezelschap werd feestelijk onthaald in Kenia. Samen met 21 reisagenten is TUI nu onderweg op een(...)
Lees verder

TUi fly gestart met vluchten vanaf Groningen

TUI is gestart met haar vluchten vanaf Groningen. De nieuwe wekelijkse TUI fly vluchten gaan op maandag en vrijdag vanaf Groningen Airport Eelde naar Gran Canaria. Vrijdag 2 november werd de eerste Groningse vlucht van het winterseizoen feestelijk uitgezwaaid. Naar de winterzon De eigen TUI fly(...)
Lees verder

TUI en KLM bundelen krachten met sportreizen

TUI Nederland en KLM hebben in New York hun samenwerking op het gebied van sportreizen beklonken. Dat gebeurde vrijdag aan de vooravond van de 48-ste editie van de marathon van New York, waar komende zondag 50.000 lopers aan de start verschijnen. TUI en KLM hebben samen de afgelopen dagen 400(...)
Lees verder

TUI lanceert ‘De Spannendste Reisverhalen’

TUI lanceert de podcast-serie ‘De Spannendste Reisverhalen’. Hierin vertellen onder andere Katja Schuurman en Pauline Wingelaar opmerkelijke reisavonturen. Roosmarijn Quartier, Head of marketing communications TUI Benelux: ‘Dit is één van de initiatieven om met onze digitale communicatie de(...)
Lees verder