TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI wint voor derde keer Shopping Award

TUI heeft gisteravond de Shopping Award in categorie reisaanbieders gewonnen. Corendon werd tweede en FarmCamps werd derde. Arjen de Mik, Head of e-Commerce bij TUI: ‘Het is fantastisch dat we ook dit jaar de Shopping Award in ontvangst mogen nemen. Dat we voor het derde jaar op rij winnen is(...)
Lees verder

TUI fly: drie nieuwe bestemmingen vanaf Antwerpen

TUI fly breidt haar aanbod vanop de luchthaven van Antwerpen voor het zomerseizoen uit met de lancering van drie nieuwe bestemmingen. Vanaf 30 juni zal TUI fly Antwerpen verbinden met Tenerife (Spanje), Antalya (Turkije) en Heraklion (Kreta). Met deze uitbreiding speelt TUI in op de vraag van(...)
Lees verder

TUI voegt Sandals Royal Curaçao toe aan haar aanbod

TUI laat weten dat het haar aanbod heeft uitgebreid met Sandals Royal Curaçao en dat het dit resort sinds januari exclusief aanbiedt op de Nederlandse markt. Manfred Lahey, Head of Product Sun & Beach TUI Nederland: “Curaçao is onverminderd populair onder de Nederlandse vakantiegangers. Wij(...)
Lees verder

Nick wint met TUI!

Binnen een recordtijd van 31 seconden is Nick den Blanken, Retail Employee bij TUI, als winnaar uit de bus gekomen door zijn deelname aan de cursus TUI hotelconcepten op TravEcademy. Door het foutloos en razendsnel beantwoorden van alle vragen heeft hij een TUI goodiebag gewonnen. Deze(...)
Lees verder

Meer all inclusive, soloreizen en treinvakanties

​Onderzoek TUI naar reizen in 2023
TUI heeft onderzoek gedaan naar de trends en verwachtingen op het gebied van reizen en combineerde daarbij consumentenonderzoek met het zoek- en boekgedrag van eigen klanten. De reisorganisatie zette de belangrijkste bevindingen op een rijtje. Prijsbewuster dan ooit, meer all inclusive(...)
Lees verder