TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI neemt Disma Reizen over

TUI Nederland heeft Disma Reizen van Werner van Disseldorp overgenomen. Het gaat om vijf reisbureaus en de maatwerk-specialist Beleef Reizen. De reisbureaus van Disma zijn toonaangevend in de regio Brabant en bevinden zich in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Eindhoven en Oosterhout (...)
Lees verder

PortAventura World

Het grootste themapark van Spanje
Ben jij in voor een adrenaline kick? De wildste attracties vind je in het magische PortAventura. Dit park gelegen dichtbij Salou brengt zowel volwassenen als kinderen van ochtend tot avond vermaak. Naast PortAventura vind je er Ferrari Land en het Caribische waterpark, PortAventura Caribe(...)
Lees verder

TUI zet extra toestel in vanuit Sri Lanka

Nederlandse reisorganisaties halen de komende dagen tussen de 400 en 500 vakantiegangers terug uit Sri Lanka. Het precieze aantal reizigers wordt momenteel geïnventariseerd. ‘We moeten nog even een slag om de arm houden’, zegt ANVR-voorman Frank Oostdam. ‘Er zijn ook nog mensen die zich verder(...)
Lees verder

Sunny Cars en TUI lanceren branded-TUI vliegtuig

Sunny Cars en TUI hebben de krachten gebundeld en een branded TUI-vliegtuig in de livery van Sunny Cars gelanceerd. Het Sunwing-toestel, een Boeing 737-800, is woensdagavond geland op Schiphol en zal gedurende het hele zomerseizoen dagelijks worden ingezet op routes naar Europese(...)
Lees verder