TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI terug naar Djerba in zomer 2020

Zonvakanties naar Djerba komen terug in het aanbod van TUI vanaf zomer 2020. Vanaf komende zomer vliegt TUI fly wekelijks op Djerba vanaf Amsterdam. TUI fly vliegt er elke vrijdag heen vanaf 3 april 2020, in combinatie met de luchthaven Enfida bij Monastir. In het hoogsezoen wordt Djerba(...)
Lees verder

TUI gaat voor gezamenlijke aanpak plasticvervuiling

Ondertekening Plastic Pledge
Samen met ruim 100 andere organisaties in de toerismesector tekende TUI gisteren de International Tourism Plastic Pledge. Deze ondertekening onderstreept het belang dat de reisorganisatie hecht aan een gezamenlijke aanpak van de wereldwijde plasticvervuiling en sluit aan op de reeds bestaande(...)
Lees verder

TUI met AeroMexico naar Los Cabos

TUI biedt vanaf januari 2020 de Mexicaanse bestemming Los Cabos aan, gelegen aan de westkust op het schiereiland Baja California. Er wordt gevlogen met een Boeing 787 Dreamliner van AeroMexico. Manfred Lahey, Head of Product Long Haul TUI Nederland: ‘Ik ben erg blij dat we met deze vluchten van(...)
Lees verder

TUI en KLM breiden samenwerking uit met Bali

Voor pakketreizen met vertrek vanaf januari 2020 voegt TUI komende winter KLM-vluchten naar Bali, met een tussenstop in Singapore, toe op maandag, woensdag en zaterdag. Vanaf de zomer 2020 komt daar ook dinsdag nog bij. Zowel TUI als Kras heeft een breed aanbod met hotels die over het hele(...)
Lees verder