TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Klaar voor vliegvakanties per 1 juli

TUI Nederland is er klaar voor om vanaf 1 juli aanstaande de vakantievluchten weer op te starten. ‘Wij zijn klaar voor verantwoorde, veilige vliegvakanties per 1 juli. Nu moet Buitenlandse Zaken nog groen licht geven’, zegt topman Arjan Kers van TUI Nederland.  ‘Hopelijk gebeurt dat(...)
Lees verder

Zomervakantie in Europa

TUI is er klaar voor!
TUI Group zegt klaar te zijn voor een vroege hervatting van reisactiviteiten in Duitsland en Europa. Twee maanden nadat bijna alle bedrijfsonderdelen moesten worden gesloten vanwege het wereldwijde reisverbod, is de groep voorbereid om de operationele activiteiten te hervatten. ‘Voor 2020(...)
Lees verder

Juist nu is rol reisagent steeds belangrijker

In de huidige tijd zijn kennis en expertise van de reisagent steeds belangrijker. Dat is een van de redenen waarom TUI Nederland stapsgewijs zijn reisbureaus weer heropent. ‘We helpen niet alleen bij het omzetten van een vakantie naar later, maar kijken breder. Een hotel kan wel open zijn, maar(...)
Lees verder

TUI Group lanceert tien-puntenplan voor hotels

TUI Group heeft een tien-puntenplan gelanceerd met standaard maatregelen en normen voor de heropening van de hotels. De maatregelen gelden voor de eigen hotels, maar ook voor partnerhotels. De maatregelen moeten gasten de garantie bieden dat de hoogste hygiënenormen met betrekking tot het(...)
Lees verder