TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Kinderen zwaaien de scepter bij TUI

Arjen Kers draagt stokje over...
In het kader van het project ‘Baas van Morgen’ heeft TUI-topman Arjan Kers de leiding van het reisconcern donderdag voor één dag overgedragen aan scholieren Berfin Çesin en Ibrahim Bulut. Kers was als general manager een van de 317 bazen in Nederland, die deelnam aan ‘Baas van Morgen’, een(...)
Lees verder

Win Bol.com bonnen met Paloma hotels

Maak de gamecourse van TUI Nederland en ontdek nog veel meer over de Paloma Hotels op de mooiste plekjes langs de zuidkust van Turkije. Daarnaast maak je kans op een van de vier Bol.com waardebonnen ter waarde van €25,-. START DIRECT
Lees verder

TUI en Kras publiceren studiereizen voorjaar 2020

TUI en Kras hebben de studiereizen voor voorjaar 2020 gepubliceerd. Het seizoen start met een reis naar Sri Lanka en de parelwitte stranden van de Malediven. ‘Wie wordt daar niet blij van? Geniet van de opzwepende klanken van de merengue op de Dominicaanse Republiek of ervaar het mystieke(...)
Lees verder

Vakantietrends zomer 2020

Digitalisering, bewegen, bewust eten & bestemmingen
Aan het begin van het jaar zijn er al duidelijke vakantietrends merkbaar voor de komende zomer. Onderzoeksbureau Panel Inzicht vroeg 1000 Nederlanders, in opdracht van TUI Nederland, wat zij belangrijk vinden tijdens hun vakantie. Op basis van de resultaten van deze enquête en de laatste(...)
Lees verder