TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Proefvakantie TUI en Corendon groot succes!

Teller binnen één dag op 60.000
De proefvakantie van TUI en Corendon naar Gran Canaria heeft binnen één dag ruim 60.000 gegadigden opgeleverd.  Kort na de openstelling van de mogelijkheid om in te schrijven maandagochtend bleek al dat het hard zou gaan. Binnen twee uur na openstelling hadden zich 45.000 gegadigden gemeld(...)
Lees verder

Corendon en TUI met tweede testreis naar Gran Canaria

TUI en Corendon houden samen een tweede proefvakantie. Deze gaat begin mei naar Gran Canaria. Gegadigden voor de reis, mét bewegingsvrijheid, kunnen zich vanaf maandag 19 april inschrijven via de website van TUI of Corendon. De reis, met ondersteuning van ANVR, de overheid en het RIVM,(...)
Lees verder

TUI at Home kiest voor BAS by Fadiro

TUI at Home heeft een overeenkomst gesloten met BAS by Fadiro. Dat betekent dat de MRA’s van TUI at Home per mei 2021 overstappen naar BAS als backoffice oplossing. ‘De overstap past goed in de nieuw ingeslagen weg van TUI at Home, het verder ontwikkelen van een gedegen en professionele formule(...)
Lees verder

TUI Nederland en Goed Idee Reizen samen verder

Goed Idee Reizen zal vanaf nu onder de paraplu van TUI Nederland haar reizen aanbieden. De Christelijke reisorganisatie bestaat al sinds 2006 als onderdeel van Kras Reizen en verzorgt al vijftien jaar begeleide reizen in eigen sfeer met gelijkgestemde reizigers. Het is een begrip bij(...)
Lees verder

TUI lanceert nieuw concept

(H)Eerlijk op vakantie met Fair Travel
Onder de naam Fair Travel lanceert TUI een type pakketreis waarmee reizigers bijdragen aan een eerlijke vakantie met een positieve impact. Met een Fair Travel-reis steunen reizigers de lokale bevolking en economie, verblijven ze in een accommodatie met een eco-label en dragen ze bij aan de(...)
Lees verder