TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI fly verplaatst deel vluchten naar Rotterdam en Luik

TUI verplaatst komende zomer een deel van zijn vluchten met TUI fly van Schiphol naar regionale luchthavens. TUI wijkt uit naar de luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Luik Airport en verplaatst wekelijks diverse vluchten naar beide luchthavens. ´Er is, naast het dichtbij(...)
Lees verder

TUI annuleert geen vluchten van TUI fly

TUI gaat géén vluchten van TUI fly annuleren als gevolg van de chaos op Schiphol. Iedereen die al geboekt heeft, kan op vakantie. Dat meldde TUI donderdag in een verklaring. Veruit het merendeel van de vliegvakanties zal deze zomer nog steeds vanuit Amsterdam vertrekken (binnen de(...)
Lees verder

TUI zet SnowWorld in om wintersporters extra voor te bereiden

Om Nederlandse wintersporters optimaal voor te bereiden op hun wintersportvakantie, is TUI nadrukkelijk zichtbaar op de kleding van ski- en snowboardleraren en op de nieuwe panoramadoeken van SnowWorld Landgraaf. Martijn van der Ploeg, Head of Overland & Wintersport: ‘De samenwerking met(...)
Lees verder

Prijswinnaars TUI Sports Formule 1 actie bekend

Het afgelopen half jaar konden reisagenten middels een boekingsactie van TUI strijden voor een Formule 1 arrangement. Door zoveel mogelijk boekingen te maken voor het Formule 1 seizoen 2022 bij TUI Sports én het registreren van deze boekingen, maakten reisagenten kans op een Formule 1(...)
Lees verder

TUI wint Shopping Award in categorie reisaanbieders

Tijdens een feestelijke gala-avond werden gisteravond in Huis ter Duin in Noordwijk voor de 20e keer de Schopping Awards uitgereikt. TUI sleepte de award in de wacht in de categorie reisaanbieders. Een trots TUI team nam de award in ontvangst. Arjen de Mik, Head of e-Commerce bij TUI : “Deze(...)
Lees verder