Touroperators

TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Per auto op avontuur met TUI door avontuurlijk Europa

MAGISCH IJSLAND IJsland lijkt op ieders wensenlijst te staan als het gaat om vakantiebestemmingen. Iedereen wil een keer de magie van Ijsland ervaren. Het is het land van vuur en ijs met filmische landschappen. Voor avontuurlijke gezinnen is IJsland vaak populair vanwege de vele buitensport(...)
Lees verder

TUI investeert in toekomstig talent

TUI Nederland en Hogeschool Inholland gaan structureel kennis, concepten en ideeën uitwisselen. Beide partijen zijn hiervoor een meerjarige samenwerking aangegaan. Arjan Kers, General Manager van TUI Nederland, en Simone Groen-Roesink, directeur van de Toerisme Management opleiding Inholland,(...)
Lees verder

Klein en charmant maar groots in beleving

Je kan er met Engels uit de voeten. Iedereen rijdt links en als je wilt bellen, doe je de deur van een rode telefooncel open. Maar door de hoge temperaturen, houden daar de Engelse invloeden wel op. In enkele dagen verken je makkelijk dit paradijselijke eiland in de Middellandse Zee. Je ontdekt(...)
Lees verder

TUI gaat deze winter weer naar Sint Maarten

TUI gaat vanaf 1 november weer reizen naar Sint Maarten aanbieden. Het afgelopen jaar is op het eiland hard gewerkt aan de wederopbouw nadat het vorig jaar zwaar werd getroffen door orkaan Irma. Dankzij deze inspanningen is het Caribische eiland klaar om weer toeristen te ontvangen. ‘Het(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media