TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Enorme vraag naar Griekse bestemmingen voor najaar

Arjan Kers (TUI) aan het woord

Nu de PCR-test voor Griekenland per 1 september is opgeheven, ziet TUI Nederland sinds afgelopen weekend een enorme vraag naar de bestemmingen Kos, Rhodos, Kreta en Zakynthos voor september/oktober, zelfs met uitloop naar begin november. Dat zegt Arjan Kers, general manager van TUI Nederland.

‘De recensies van de vakantiegangers die hun zomervakantie hebben genoten in Griekenland zijn uiterst positief en dit heeft bijgedragen aan de behoefte van de consument om na een aantal stressvolle coronamaanden en het slechte weer in Nederland een najaarsvakantie in Griekenland te boeken.’ Daarbij heeft Griekenland volgens Kers als bestemming uitstekend op de situatie ingespeeld en de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen om mensen een veilige en verantwoorde vakantie te bieden.

Volgens Kers staat TUI als reisorganisatie grotendeels stil door het oranje advies voor heel Spanje. ‘Griekenland zorgt in ieder geval nog voor een beetje licht in de tunnel.’

Touroperators, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn