TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

TUI lanceert nieuw platform: TUI Experiences

TUI heeft het nieuwe platform TUI Experiences gelanceerd. Op dit platform kunnen excursies, tickets voor musea, optredens, sportwedstrijden en wellness behandelingen worden gereserveerd. In totaal zijn hier 45.000 activiteiten en excursies te boeken in 90 landen. Bij een groot aantal excursies is er begeleiding mogelijk in de eigen taal.

Musement + GOTUI = TUI Experciences
In TUI Experiences komen het eerder dit jaar door TUI Group aangekochte platform Musement en de al bestaande omgeving GOTUI samen. Musement is een Italiaanse start-up die vijf jaar geleden is opgericht. In die vijf jaar is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste online platform voor het boeken van activiteiten, tours en excursies. GOTUI is het al bestaande TUI platform en biedt excursies aan op de belangrijke sun & beach bestemmingen over de hele wereld. Door beide systemen te bundelen heeft de TUI klant voortaan met een druk op de knop toegang tot een kwalitatief, gevarieerd en eigen aanbod van bijzondere excursies en ervaringen.

Meer info: www.tui.nl/excursies.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn