TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

TUI wint voor derde keer Shopping Award

TUI heeft gisteravond de Shopping Award in categorie reisaanbieders gewonnen. Corendon werd tweede en FarmCamps werd derde.

Arjen de Mik, Head of e-Commerce bij TUI: ‘Het is fantastisch dat we ook dit jaar de Shopping Award in ontvangst mogen nemen. Dat we voor het derde jaar op rij winnen is een geweldige erkenning van onze klanten en vakexperts voor het werk van al onze teams die dag in dag uit werken aan het optimaliseren van onze digitale dienstverlening.’

Over Shopping Awards
De Shopping Awards worden jaarlijks uitgereikt aan e-commercebedrijven die het beste scoren in hun vakgebied of categorie. Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce – het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn