TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

Wisseling van de wacht in salesteam TUI

Binnen het salesteam van TUI heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Accountmanagers Marieke Jansen en Antoin Klein Hofmeijer gaan ieder een nieuwe uitdaging binnen TUI aan.

Jansen is sinds kort Retail Manager Commercial bij de TUI reisbureaus en Klein Hofmeijer vervolgt zijn carrière binnen TUI als Product lead Product City Western Region. 

Het team is inmiddels aangevuld met twee nieuwe collega’s, die het accountmanagement voor hun rekening gaan nemen: Anne Tattersall en Rutgher Verstrepen.

Anne Tattersall heeft van huis uit al ‘reiswereldgenen’. Zij begon 8 jaar geleden bij TUI als productmanager in het team van Jacques Crijnen, die verantwoordelijk was voor het overland product. Ze neemt nu een volgende stap in de commerciële omgeving van Distributie.

Rutgher Verstrepen komt weer terug bij TUI om het salesteam te versterken. In de tussentijd heeft hij gewerkt bij Thomas Cook en De Jaarbeurs. Hij start half mei als accountmanager om zich onder andere te richten op projecten op het gebied van commercie, connectiviteit, betaalsystemen en distributie.

TUI maakt er geen geheim van dat zij gelooft in de kracht van de reisagent, zowel reisbureau als ZRA. Dat betekent ook dat het salesteam op volle sterkte blijft opereren, zegt Sales Manager Dimitri Joannides.
’Het is goed om te zien dat zelfs in deze turbulente markt, er nieuwe uitdagingen binnen TUI aanwezig blijven, die ook Marieke en Antoin verdere carrièrekansen bieden. Met Rutgher halen we een ervaren kracht in huis, die bekend is bij onze partners en de markt goed kent. Anne is een ervaren productmanager, een perfecte aanvulling voor mijn team.’

Foto: Anne Tattersall en Rutgher Verstrepen.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn