Untamed Travelling

Where the world can't find you

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

logo-wtwcfy.pngUntamed Travelling is maatwerkspecialist voor reizen naar Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Antarctica en Azië waarbij beleving altijd voorop staat. Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Where the world can’t find you 

Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. Zo kunnen wij u informeren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Al meer dan 18 jaar. Bekijk onze impressie van de mogelijkheden! 

Hoe wij ons onderscheiden: 

  • Untamed staat voor out-of-the-box reizen.Wij bieden authentieke ervaringen naar de bezienswaardigheden van een bestemming, maar regelen bijvoorbeeld ook een ontmoeting met de lokale stam.  
  • travecademy.nl-63a4632eaabc9332d1e703ff7f901ee43775bbee.jpgWij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vooraf vastgestelde routes of accommodaties. Samen maken we een reisvoorstel op maat, helemaal gebaseerd op de wensen en behoeften van uw klant. 
  • Niet alleen het dagprogramma, ook de nacht wordt aan de wensen van uw klanten aangepast. Waar zij ook verblijven, in de woestijn of in een wereldstad, wij bieden de keuze uit accommodaties van 3-sterren tot topklasse.  
  • Wij bieden deze (door u te personaliseren) offerte op maat binnen twee werkdagen. 
  • Eenmaal op de vakantiebestemming zijn wij uw klant niet vergeten! We zijn daarom 24-uur bereikbaar voor vragen. 
  • Wij werken uitsluitend samen met lokale agenten voor wie service het allerbelangrijkst is.Zij zullen er alles aan doen om het verblijf van uw klant tot een groot succes te maken: ook bij hen kunnen zij ieder moment terecht in geval van vragen, of bij pech. 
  • Wij zijn lid van het Calamiteitenfonds. Het is niet te hopen, maar verloopt de vakantie van uw klant niet zoals gepland door een plaatselijke calamiteit, dan zijn zij hiervoor verzekerd. Daarnaast is Untamed ANVR, SGR en SGRZ-retail geregistreerd. 
  • De prijs van het reisprogramma is netto; profiteer mee van onze kennis en ervaring en bepaal uw eigen marge. 
  • Omdat wij zowel duurzaamheid als reisgemak hoog in het vaandel hebben, verstrekken wij de reisbescheiden digitaal. Met de mogelijkheid om de reisdocumenten te downloaden op een mobiele telefoon en/of tablet heeft uw klant de gegevens offline/online altijd bij de hand, travel light!  
  • Untamed Travelling is door de Nederlandse reisbranche uitgeroepen tot “Beste reisaanbieder verre reizen 2019”. 

Wij zijn te volgen op:

 

 

Maak kennis met de reizen en bestemmingen van Untamed Travelling door mee te gaan op de volgende virtuele reis...

Laatste toevoegingen:

Laatste retail topsellers uitgenodigd voor Toppersreis!

De 10 reisagenten die in 2018 de hoogste omzet bij Untamed Travelling genereerden, staan een unieke toppersreis te wachten. Alle gelukkigen zijn inmiddels persoonlijk bezocht en verblijd met het nieuws! Ook de volgende topsellers zijn persoonlijk uitgenodigd voor de Toppersreis van Untamed(...)
Lees verder

Nog meer topsellers in het zonnetje!

Nog meer topsellers die in het zonnetje zijn gezet: Desiree van YourTravel en Mejasa van VakantieXperts Reisburo Cerimovic! Ook hen staat een unieke toppersreis te wachten! Ook al nieuwsgierig waar deze bijzondere reis heen gaat? Untamed Travelling houdt het nog even(...)
Lees verder

Trees Piersma verruilt Untamed voor WOLF-DMC

Trees Piersma vertrekt bij Untamed Travelling en is de nieuwe eigenaar van WOLF-DMC, het bedrijf dat zowel in Kigali (Rwanda) als Kampala (Uganda) is gevestigd en dat in 2017 is opgestart door Untamed Travelling. Het eigendom van WOLF-DMC is per 1 juli  overgegaan in handen van Piersma en(...)
Lees verder

Eerste retail topseller uitgenodigd voor Toppersreis!

De 10 reisagenten die in 2018 de hoogste omzet bij Untamed Travelling genereerden, worden in het zonnetje gezet. Hen staat een bijzondere en unieke toppersreis te wachten! Waar deze reis heen zal gaan houdt Untamed nog even geheim, maar de eerste toppers zijn afgelopen week(...)
Lees verder