Touroperators

Untamed Travelling

Where the world can't find you

Untamed Travelling is maatwerkspecialist voor reizen naar Afrika, Latijns-Amerika, Azië, Antarctica en Noord-Amerika. Untamed staat voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. We verzorgen reizen op maat om de individuele behoeften van onze klant optimaal te realiseren. Onze reiziger wil graag de bestemming ervaren zoals hij is en daarbij houden wij rekening dat wij een reisvoorstel bieden dat volledig voldoet aan de verwachtingen. Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. We kunnen jullie dus informeren en adviseren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Reizen met Untamed Travelling is rauw, stijl, beleving, flair en service. Laat je inspireren!

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

travecademy.nl-63a4632eaabc9332d1e703ff7f901ee43775bbee.jpgContactgegevens:

Untamed Travelling
Zelksestraat 10
6631 KE Horssen
tel: +31-487-540367
tel: +32-380-87146 (BE)
fax: +31-487-540971
email: info@untamedtravelling.com
www.untamedtravelling.com

logo-wtwcfy.png

Wij zijn ook te volgen op:

 

 

Maak kennis met de reizen en bestemmingen van Untamed Travelling door mee te gaan op de volgende virtuele reis...

 

Laatste toevoegingen:

Jozef Verbruggen in adviesraad toerismeorganisatie Afrika

Jozef Verbruggen, directeur van Untamed Travelling, is verkozen tot lid van de adviesraad van de African Travel and Tourism Association (Atta). Atta is een door leden bestuurde handelsorganisatie die het toerisme naar Afrika wereldwijd promoot. De aangesloten leden zijn actief in het(...)
Lees verder

Untamed Travelling verloot spectaculaire reizen!

Reisagenten winnen reizen naar Sri Lanka, Ecuador en Rwanda
Visit Rwanda en Untamed Travelling hebben op de Vakdag van de Vakantiebeurs hun krachten gebundeld om er een bijzondere Rwandese dag - met o.a. home-brewed coffee - van te maken. Daarnaast hebben zij onder de aanwezige reisagenten drie spectaculaire reizen verloot. Renate Feuerstein van(...)
Lees verder

The Way of the Wanderer

Where the world can't find you
Verken de wereld te voet. Of u nu loopt door het regenwoud van Costa Rica, bergpaden volgt naar de tempels in Japan of door de Fish River Canyon in Namibië navigeert, wandelen is de manier om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken. Ontdek unieke plekken waar u met de auto(...)
Lees verder

Gelukkig nieuwjaar!

Untamed Travelling staat ook dit jaar weer voor je klaar
Ook in 2019 staat Untamed Travelling graag voor je klaar met nieuwe ideeën, originele reisplannen en unieke bestemmingen. Where the world can't find you...
Lees verder