Untamed Travelling

Where the world can't find you

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

logo-wtwcfy.pngUntamed Travelling is maatwerkspecialist voor reizen naar Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Antarctica en Azië waarbij beleving altijd voorop staat. Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Where the world can’t find you 

Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. Zo kunnen wij u informeren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Al meer dan 18 jaar. Bekijk onze impressie van de mogelijkheden! 

Hoe wij ons onderscheiden: 

  • Untamed staat voor out-of-the-box reizen.Wij bieden authentieke ervaringen naar de bezienswaardigheden van een bestemming, maar regelen bijvoorbeeld ook een ontmoeting met de lokale stam.  
  • travecademy.nl-63a4632eaabc9332d1e703ff7f901ee43775bbee.jpgWij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vooraf vastgestelde routes of accommodaties. Samen maken we een reisvoorstel op maat, helemaal gebaseerd op de wensen en behoeften van uw klant. 
  • Niet alleen het dagprogramma, ook de nacht wordt aan de wensen van uw klanten aangepast. Waar zij ook verblijven, in de woestijn of in een wereldstad, wij bieden de keuze uit accommodaties van 3-sterren tot topklasse.  
  • Wij bieden deze (door u te personaliseren) offerte op maat binnen twee werkdagen. 
  • Eenmaal op de vakantiebestemming zijn wij uw klant niet vergeten! We zijn daarom 24-uur bereikbaar voor vragen. 
  • Wij werken uitsluitend samen met lokale agenten voor wie service het allerbelangrijkst is.Zij zullen er alles aan doen om het verblijf van uw klant tot een groot succes te maken: ook bij hen kunnen zij ieder moment terecht in geval van vragen, of bij pech. 
  • Wij zijn lid van het Calamiteitenfonds. Het is niet te hopen, maar verloopt de vakantie van uw klant niet zoals gepland door een plaatselijke calamiteit, dan zijn zij hiervoor verzekerd. Daarnaast is Untamed ANVR, SGR en SGRZ-retail geregistreerd. 
  • De prijs van het reisprogramma is netto; profiteer mee van onze kennis en ervaring en bepaal uw eigen marge. 
  • Omdat wij zowel duurzaamheid als reisgemak hoog in het vaandel hebben, verstrekken wij de reisbescheiden digitaal. Met de mogelijkheid om de reisdocumenten te downloaden op een mobiele telefoon en/of tablet heeft uw klant de gegevens offline/online altijd bij de hand, travel light!  
  • Untamed Travelling is door de Nederlandse reisbranche uitgeroepen tot “Beste reisaanbieder verre reizen 2019”. 

Wij zijn te volgen op:

 

 

Maak kennis met de reizen en bestemmingen van Untamed Travelling door mee te gaan op de volgende virtuele reis...

Laatste toevoegingen:

Australië, van Outback tot Wetlands!

Where the world can't find you
Australië heeft altijd een stoere en ruige indruk op me gemaakt. ‘s Werelds grootste eiland is een continent vol contrasten. De uitgestrekte landschappen en lange afstanden staan in schril contrast met die van Nederland of Europa. Het land van Skippy, de Flying Doctors en Crocodile Dundy is(...)
Lees verder

Vacatures

Zou je graag willen werken bij Untamed Travelling? Gelijk heb je! Momenteel zijn zij op zoek naar een: ERVAREN REISSPECIALIST USA & CANADA (M/V, FULLTIME) ERVAREN REISSPECIALIST  IATA SPECIALIST Kijk hier voor de meest recente vacatures van Untamed Travelling.
Lees verder

Sao Tomé en Principe

Where the world can't find you
Begin oktober begeleidt Afrika specialist Mariëtte Boomsma de topreisagenten op de jaarlijkse Untamed Travelling toppersreis en wel naar het tropische Sao Tomé en Principe, een bestemming waar nog bijna niemand van de groep van heeft gehoord. Het zijn twee kleine eilanden op zo’n 250 km van de(...)
Lees verder

Drankenpakket gratis!

Boek vóór 31 december 2019 een Pandaw short cruise Vietnam & Cambodja en krijg je drankenpakket gratis! Ervaar zelf het culturele contrast tussen de bruisende Vietnam-delta en de rust van Cambodja. Wees er snel bij! Er zijn nog een aantal data beschikbaar voor begin 2020. Meer info? Neem(...)
Lees verder