Untamed Travelling

Where the world can't find you

Untamed Travelling is maatwerkspecialist voor reizen naar Afrika, Latijns-Amerika, Azië, Antarctica en Noord-Amerika. Untamed staat voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. We verzorgen reizen op maat om de individuele behoeften van onze klant optimaal te realiseren. Onze reiziger wil graag de bestemming ervaren zoals hij is en daarbij houden wij rekening dat wij een reisvoorstel bieden dat volledig voldoet aan de verwachtingen. Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. We kunnen jullie dus informeren en adviseren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Reizen met Untamed Travelling is rauw, stijl, beleving, flair en service. Laat je inspireren!

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

travecademy.nl-63a4632eaabc9332d1e703ff7f901ee43775bbee.jpgContactgegevens:

Untamed Travelling
Zelksestraat 10
6631 KE Horssen
tel: +31-487-540367
tel: +32-380-87146 (BE)
fax: +31-487-540971
email: info@untamedtravelling.com
www.untamedtravelling.com

logo-wtwcfy.png

     

Wij zijn ook te volgen op:

 

 

Maak kennis met de reizen en bestemmingen van Untamed Travelling door mee te gaan op de volgende virtuele reis...

Laatste toevoegingen:

Untamed Valentijnsactie

Zijn jouw klanten op zoek naar een romantische bestemming voor Valentijn? Laat ze genieten van mooie samen reis tarieven (minimaal 2 personen) met een Business Class ticket van Etihad Airways naar Bangkok, Abu Dhabi, Muscat, Johannesburg, Phuket, Colombo, Singapore, Kathmandu of de(...)
Lees verder

Het team

Ben je benieuwd naar het team achter Untamed Travelling? Maak nader kennis met de medewerkers, die zich dagelijks voor je inzetten. 
Lees verder

Awards

  
Lees verder

Untamed beste reisaanbieder verre reizen 2019

Het jaarlijkse evenement waar de top van de reisbranche bijeenkomt, het Reisgala, werd op 26 januari opnieuw georganiseerd door TRAVel Media in Hotel van Oranje in Noordwijk. Een stijf uitverkochte editie die zijn weerga niet kende. De organisatie was tot in de puntjes geregeld, het eten(...)
Lees verder