Untamed Travelling

Where the world can't find you

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

logo-wtwcfy.pngUntamed Travelling is maatwerkspecialist voor reizen naar Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Antarctica en Azië waarbij beleving altijd voorop staat. Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Where the world can’t find you 

Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. Zo kunnen wij u informeren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Al meer dan 18 jaar. Bekijk onze impressie van de mogelijkheden! 

Hoe wij ons onderscheiden: 

  • Untamed staat voor out-of-the-box reizen.Wij bieden authentieke ervaringen naar de bezienswaardigheden van een bestemming, maar regelen bijvoorbeeld ook een ontmoeting met de lokale stam.  
  • travecademy.nl-63a4632eaabc9332d1e703ff7f901ee43775bbee.jpgWij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vooraf vastgestelde routes of accommodaties. Samen maken we een reisvoorstel op maat, helemaal gebaseerd op de wensen en behoeften van uw klant. 
  • Niet alleen het dagprogramma, ook de nacht wordt aan de wensen van uw klanten aangepast. Waar zij ook verblijven, in de woestijn of in een wereldstad, wij bieden de keuze uit accommodaties van 3-sterren tot topklasse.  
  • Wij bieden deze (door u te personaliseren) offerte op maat binnen twee werkdagen. 
  • Eenmaal op de vakantiebestemming zijn wij uw klant niet vergeten! We zijn daarom 24-uur bereikbaar voor vragen. 
  • Wij werken uitsluitend samen met lokale agenten voor wie service het allerbelangrijkst is.Zij zullen er alles aan doen om het verblijf van uw klant tot een groot succes te maken: ook bij hen kunnen zij ieder moment terecht in geval van vragen, of bij pech. 
  • Wij zijn lid van het Calamiteitenfonds. Het is niet te hopen, maar verloopt de vakantie van uw klant niet zoals gepland door een plaatselijke calamiteit, dan zijn zij hiervoor verzekerd. Daarnaast is Untamed ANVR, SGR en SGRZ-retail geregistreerd. 
  • De prijs van het reisprogramma is netto; profiteer mee van onze kennis en ervaring en bepaal uw eigen marge. 
  • Omdat wij zowel duurzaamheid als reisgemak hoog in het vaandel hebben, verstrekken wij de reisbescheiden digitaal. Met de mogelijkheid om de reisdocumenten te downloaden op een mobiele telefoon en/of tablet heeft uw klant de gegevens offline/online altijd bij de hand, travel light!  
  • Untamed Travelling is door de Nederlandse reisbranche uitgeroepen tot “Beste reisaanbieder verre reizen 2019”. 

Wij zijn te volgen op:

 

 

Maak kennis met de reizen en bestemmingen van Untamed Travelling door mee te gaan op de volgende virtuele reis...

Laatste toevoegingen:

Code oranje? Untamed Travelling biedt gratis reisverzekering

Untamed Travelling biedt reizigers die willen vertrekken naar een oranje bestemming een gratis doorlopende reisverzekering aan. Allianz kondigde vorige week aan de medische kosten te dekken als het gaat om bestemmingen die vanwege covid-19 oranje kleuren. De verre reizen specialist haakt in op(...)
Lees verder

Untamed Travelling komt met studiereis Estland

Nu reizen binnen Europa met een coronabewijs geoorloofd is, kondigt maatwerkspecialist Untamed Travelling haar eerstvolgende studiereis aan. In september neemt de touroperator gegadigden mee naar het kleine, dunbevolkte en betoverend mooie Estland. Het land is rijk aan folkloristische tradities(...)
Lees verder

Statement met studiereis

Untamed Travelling heeft afgelopen week haar topverkopers uitgenodigd om binnenkort af te reizen naar Tanzania. De reis vindt begin juli plaats. ‘Deze reis is een ‘statement’, om iedereen vertrouwen te geven om reizen terug op te pakken. Afrika kent de minste besmettingen en we willen door zelf(...)
Lees verder

Gratis upgrades

Untamed Travelling deelt sinds deze week gratis upgrades uit. Reizen geboekt vanaf 15 mei 2020 en waarbij de vluchten door KLM worden uitgevoerd, krijgen een gratis upgrade naar Economy Comfort op basis van beschikbaarheid. Het aanbod is geldig op alle bestemmingen uit het assortiment van(...)
Lees verder

Er zal meer perspectief moeten komen

Jozef Verbruggen vertelt
Een vakantiehuis in Drenthe is aan de klanten van Untamed Travelling niet besteed. Die willen gewoon verre reizen maken. Dat zegt Jozef Verbruggen, oprichter van Untamed Travelling, in de nieuwe online uitgave van TravMagazine. ‘Onze klanten zijn tweeverdieners, die boeken alleen in uiterste,(...)
Lees verder