Untamed Travelling

Where the world can't find you

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

logo-wtwcfy.pngUntamed Travelling is maatwerkspecialist voor reizen naar Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Antarctica en Azië waarbij beleving altijd voorop staat. Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Where the world can’t find you 

Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. Zo kunnen wij u informeren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Al meer dan 18 jaar. Bekijk onze impressie van de mogelijkheden! 

Hoe wij ons onderscheiden: 

  • Untamed staat voor out-of-the-box reizen.Wij bieden authentieke ervaringen naar de bezienswaardigheden van een bestemming, maar regelen bijvoorbeeld ook een ontmoeting met de lokale stam.  
  • travecademy.nl-63a4632eaabc9332d1e703ff7f901ee43775bbee.jpgWij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vooraf vastgestelde routes of accommodaties. Samen maken we een reisvoorstel op maat, helemaal gebaseerd op de wensen en behoeften van uw klant. 
  • Niet alleen het dagprogramma, ook de nacht wordt aan de wensen van uw klanten aangepast. Waar zij ook verblijven, in de woestijn of in een wereldstad, wij bieden de keuze uit accommodaties van 3-sterren tot topklasse.  
  • Wij bieden deze (door u te personaliseren) offerte op maat binnen twee werkdagen. 
  • Eenmaal op de vakantiebestemming zijn wij uw klant niet vergeten! We zijn daarom 24-uur bereikbaar voor vragen. 
  • Wij werken uitsluitend samen met lokale agenten voor wie service het allerbelangrijkst is.Zij zullen er alles aan doen om het verblijf van uw klant tot een groot succes te maken: ook bij hen kunnen zij ieder moment terecht in geval van vragen, of bij pech. 
  • Wij zijn lid van het Calamiteitenfonds. Het is niet te hopen, maar verloopt de vakantie van uw klant niet zoals gepland door een plaatselijke calamiteit, dan zijn zij hiervoor verzekerd. Daarnaast is Untamed ANVR, SGR en SGRZ-retail geregistreerd. 
  • De prijs van het reisprogramma is netto; profiteer mee van onze kennis en ervaring en bepaal uw eigen marge. 
  • Omdat wij zowel duurzaamheid als reisgemak hoog in het vaandel hebben, verstrekken wij de reisbescheiden digitaal. Met de mogelijkheid om de reisdocumenten te downloaden op een mobiele telefoon en/of tablet heeft uw klant de gegevens offline/online altijd bij de hand, travel light!  
  • Untamed Travelling is door de Nederlandse reisbranche uitgeroepen tot “Beste reisaanbieder verre reizen 2019”. 

Wij zijn te volgen op:

 

 

Maak kennis met de reizen en bestemmingen van Untamed Travelling door mee te gaan op de volgende virtuele reis...

Laatste toevoegingen:

Onvergetelijke reizen

Where the world can't find you
Komende periode reizen medewerkers van Untamed Travelling af naar diverse bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. Zo kunnen zij je blijven informeren vanuit hun eigen ervaringen en kennis. Al meer dan 18 jaar. Where the world can't find you...  
Lees verder

Untamed Antarctica - Solar Eclipse 2021

Where the world can't find you
Een totale zonsverduistering is ongetwijfeld één van de meest indrukwekkende natuurverschijnselen die men kan meemaken. Als die eclips bovendien plaatsvinden boven Antarctica is dit zonder meer een once-in-a-lifetime ervaring!  Om het plaatje compleet te(...)
Lees verder

Untamed Japan

Where the world can't find you
De kersenbloesem (sakura) is een waar icoon van de Japanse cultuur. De uitbundige bloei is slechts van korte duur, en staat daarom symbool voor de vergankelijkheid van schoonheid en de fragiliteit van het bestaan. Tegelijkertijd kondigt de Sakura het begin van het voorjaar aan (als(...)
Lees verder

Ecuador en Galapagos; THE SOURCE!

Where the world can't find you
Jozef Verbruggen, eigenaar van Untamed Travelling, deelt graag zijn ervaringen in Ecuador en Galapagos met je. Geniet mee!  Hier is het ecotoerisme ontstaan, bescherming van zowel fauna als flora, waar mensen dagelijks hand in hand leven met de natuur. En waar Darwin, mijn held, zijn(...)
Lees verder