Untamed Travelling

Where the world can't find you

Untamed Travelling is maatwerkspecialist voor reizen naar Afrika, Latijns-Amerika, Azië, Antarctica en Noord-Amerika. Untamed staat voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. We verzorgen reizen op maat om de individuele behoeften van onze klant optimaal te realiseren. Onze reiziger wil graag de bestemming ervaren zoals hij is en daarbij houden wij rekening dat wij een reisvoorstel bieden dat volledig voldoet aan de verwachtingen. Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. We kunnen jullie dus informeren en adviseren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Reizen met Untamed Travelling is rauw, stijl, beleving, flair en service. Laat je inspireren!

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 dagen geleden

Untamed Japan

Where the world can't find you

De kersenbloesem (sakura) is een waar icoon van de Japanse cultuur. De uitbundige bloei is slechts van korte duur, en staat daarom symbool voor de vergankelijkheid van schoonheid en de fragiliteit van het bestaan. Tegelijkertijd kondigt de Sakura het begin van het voorjaar aan (als start van de cyclus van de vier seizoenen). Zo staat de bloeiperiode tevens symbool voor hoop en een nieuw begin.

De bloei van de kersenbloesem begint op de Okinawa eilanden in het uiterste zuiden (januari/februari), en trekt vervolgens als een front naar het noorden (maart/april/mei). Japanners leven naar deze periode toe, en houden nauwkeurig de voorspellingen voor de opening van het kersenbloesemseizoen in hun regio bij. Als het zover is, en de takken zwaar zijn van de roze bloesem, trekken Japanners er massaal op uit voor een feestelijke picknick (hanami) in de stadsparken, en voor wandelingen in aangelegde tuinen en natuurgebieden.

Willen jouw klanten de unieke Japanse kersenbloesem zelf meemaken? Vraag dan nu een reisvoorstel aan voor 2020!

Fascinerend Japan
WILT U DE UNIEKE JAPANSE KERSENBLOESEM ZELF MEEMAKEN? VRAAG DAN NU EEN REISVOORSTEL AAN VOOR 2020!

 

Fuji
Onsen
Hoshinoya Kyoto
Touroperators, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn