Bestemmingen

USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Alles over de ESTA naar Amerika

Gaan jouw klanten binnenkort naar Amerika? Dan dien je voorafgaand aan de reis een ESTA (Electronic System for Travel Authorization) aan te vragen. Deze elektronische reistoestemming is sinds 2009 verplicht voor alle landen welke onder het Visa Waiver Program vallen. Wat is een ESTA(...)
Lees verder

Mee op studiereis naar Oost Canada!

Reis je mee naar Oost Canada, samen met VIA Rail? Doe dan de cursus 'Per trein door Canada' en maak kans op een plek tijdens de studiereis van 9 t/m 16 mei 2019, die wordt georganiseerd door VIA Rail in samenwerking met Air Transat! Maak nader kennis met VIA Rail Canada, de nationale(...)
Lees verder

Zoveel mogelijk Noord-Amerika kennis in één dag!

USA-Canada Experience
De USA-Canada Experience, die vorige maand plaatsvond, is ieder jaar weer een bron van informatie over ruim twintig Amerikaanse en Canadese bestemmingen. Karin Gomes, directeur van ITN Marketing, blikt met een goed gevoel terug. ‘De productmanagers en directies hebben een succesvolle(...)
Lees verder

Winnaarsreis naar Yukon

Lees hier het verslag!
De zeven winnaars van de winactie van Yukon op TravEcademy vlogen afgelopen september met Air Transat naar dit bijzondere gebied in Canada. Benieuwd naar hun ervaringen en belevenissen? Lees dan hier hun verslag! Betoverende schoonheid Op 1 september vlogen de winnaars met Air Transat naar(...)
Lees verder