Bestemmingen

USA & Canada

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Maak kans op een studiereis Canada!

Verdiep je in de mogelijkheden van treinreizen door Canada met VIA Rail Canada en maak kans op een studiereisplek naar Canada in september!  Welkom bij de e-cursus van VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij van Canada. Door middel van deze e-course ontdek je de(...)
Lees verder

Per trein door Canada

Welkom bij de e-cursus van VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij van Canada. In deze training maak je kennis met de mogelijkheden van treinreizen in dit enorme land. WINNEN Maak deze VIA Rail e-training en maak kans op een studiereis Canada. Onder de deelnemers die de(...)
Lees verder

VIA Rail Canada

Welkom aan boord van VIA Rail Canada ‘The real Canadian Experience’ Canada is één van de grootste landen ter wereld en een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. De meeste mensen denken aan een vakantie in Canada aan een rondreis per camper of auto. Maar het kan ook anders! Wat(...)
Lees verder

De 5 meest indrukwekkende Canadese Skigebieden

Wintersportseizoen in Canada draait weer op volle toeren
Canada is dé perfecte bestemming voor een onvergetelijke skivakantie met een wintersportseizoen van ruim zes maanden. Jouw klanten hebben keuze in overvloed! Laat ze de talloze pistes in Whistler Blackcomb ontdekken, de avontuurlijke pistes in Revelstoke beleven, biedt ze de(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media