USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Met flinke korting naar USA & Canada Reisbeurs!

Ontdek hoe je hiervan kunt genieten
De grootste USA & Canada Reisbeurs vindt dit jaar plaats in Zeist op zaterdag 2 & zondag 3 november 2019 en jij kunt er zeer voordelig heen! Wij verstrekken namelijk graag een kortingscode, die je maar liefst 50% korting geeft op de entreeprijs. Lees snel verder! Ongeveer 40(...)
Lees verder

VERVALLEN: USA & Canada Reisbeurs in Eindhoven

Zaterdag 23 november 2019 zou de USA & Canada Reisbeurs in Golden Tulip Jagershorst te Leende (Eindhoven) plaatsvinden. Deze komt echter te vervallen. Je bent overigens van harte welkom tijdens de USA & Canada Reisbeurs in Hotel Fiji te Zeist op 2 en 3 november! Ongeveer 40(...)
Lees verder

USA & Canada Experience 2019

Zet donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november 2019 alvast in je agenda, want dan vindt de 15e editie van de USA-Canada Experience plaats. Zorg dat je erbij bent! De USA-Canada Experience 2019 workshops speciaal voor reisprofessionals vindt plaats op vrijdag 1 november in hotel Fiji te(...)
Lees verder

USA & Canada Reisbeurs 2019 - Zeist

Ongeveer 40 reisspecialisten zijn hier om je te inspireren en te informeren over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada. Ben je je aan het oriënteren op een reis naar de USA of Canada? Bezoek dan de grootste USA & Canada Reisbeurs in Hotel Fiji te Zeist. Op deze beurs(...)
Lees verder