USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

USA & Canada Experience schuift door naar 2022

USA & Canada Reisbeurs gaat wel door!
Door de moeilijke inreisverplichtingen en vele budget restricties van buitenlandse partners is besloten dat het nog te vroeg is om na de Covid periode dit jaar de USA-Canada Experience te organiseren. Deze beurs op 28 en 29 oktober komt dan ook te vervallen. De USA & Canada(...)
Lees verder

Goede hoop op nieuwe stappen heropening Canada

Canada heeft een start gemaakt met het versoepelen van de reisbeperkingen voor reizigers vanuit Amerika. “We hebben goede hoop dat we de komende weken nieuwe stappen kunnen aankondigen voor een heropening”, aldus de Canadese premier Justin Trudeau. Niet-essentiële reizen tussen Canada en de VS(...)
Lees verder

USA-Canada Reisbeurs

De grootste Noord-Amerika reisbeurs voor consumenten in Nederland komt weer in het najaar van 2021. Zet zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2021 alvast in je agenda! De USA & Canada Reisbeurs (b2c) in het weekend van 30 en 31 oktober 2021 in Hotel Figi te Zeist gaat(...)
Lees verder

Yukon in detail - deel 2

Welkom bij de tweede cursus over Yukon! In deze cursus gaan we meer de diepte in na de eerste inleidende cursus ‘Yukon Territory in Canada - deel 1’ en ontvang je veel bezienswaardige routes en prakische bezoektips.
Lees verder

Yukon Territory in Canada - deel 1

Ontdek wat de Yukon anders maakt ten opzichte van de rest van de wereld en verover de harten en verbeeldingskracht van jouw klanten om dit prachtige gebied te verkennen.
Lees verder