USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Win kaarten voor de Disney film 'Call Of The Wild'

Ga je mee naar de film? Yukon nodigt je van harte uit om gratis kaarten te winnen voor 'The Call of the Wild'. Dit is de nieuwste hybride live action en geanimeerde filmproductie van Walt Disney met onder andere Harrison Ford. Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt(...)
Lees verder

Schrijf je nu gratis in!

Kom naar de USA-Canada Experience
Heb jij je al opgegeven voor de USA-Canada Experience van vrijdag 1 november in Zeist? Dit jaar worden weer inspirerende workshops gegeven door de deelnemende partijen afkomstig uit Canada en de USA. Het is dé gelegenheid om meer te weten te komen over de vele prachtige bestemmingen in Noord(...)
Lees verder

Met flinke korting naar USA & Canada Reisbeurs!

Ontdek hoe je hiervan kunt genieten
De grootste USA & Canada Reisbeurs vindt dit jaar plaats in Zeist op zaterdag 2 & zondag 3 november 2019 en jij kunt er zeer voordelig heen! Wij verstrekken namelijk graag een kortingscode, die je maar liefst 50% korting geeft op de entreeprijs. Lees snel verder! Ongeveer 40(...)
Lees verder

VERVALLEN: USA & Canada Reisbeurs in Eindhoven

Zaterdag 23 november 2019 zou de USA & Canada Reisbeurs in Golden Tulip Jagershorst te Leende (Eindhoven) plaatsvinden. Deze komt echter te vervallen. Je bent overigens van harte welkom tijdens de USA & Canada Reisbeurs in Hotel Fiji te Zeist op 2 en 3 november! Ongeveer 40(...)
Lees verder