USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

SAVE THE DATES: De USA-Canada Experience vindt in 2022 plaats op donderdag 3 en vrijdag 4 november 2022 in Zeist.

Powered by ITN Marketing

Laatste toevoegingen:

Canada schrapt PCR-test voor gevaccineerde reizigers

Gevaccineerde reizigers naar Canada hoeven vanaf 1 april dit jaar niet langer bij aankomst de uitslag van een negatieve PCR-test te tonen. Bezoekers moeten alleen aantonen dat ze volledig gevaccineerd zijn en een inreisverklaring invullen. Reizigers kunnen echter nog steeds willekeurig(...)
Lees verder

USA-Canada Experience 2022

De USA-Canada Experience vindt in 2022 plaats op donderdag 3 en vrijdag 4 november 2022 in Zeist. Na een jaar van afwezigheid en daarvoor een Live Community Interactive Concept rekenen wij erop echt terug te zijn met een Live Event! De 18e editie van de USA-Canada Experience is(...)
Lees verder

Bezoek de Amerika en Canada Reisbeurs met korting!

Nog een paar dagen en dan is het zover! Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober vindt de grootste Amerika en Canada Reisbeurs plaats in Hotel Figi te Zeist met meer dan 25 exposanten, gratis lezingen en de beste adviezen van experts. Bezoek de beurs met 40% korting (met kortingscode:(...)
Lees verder

USA & Canada Experience schuift door naar 2022

USA & Canada Reisbeurs gaat wel door!
Door de moeilijke inreisverplichtingen en vele budget restricties van buitenlandse partners is besloten dat het nog te vroeg is om na de Covid periode dit jaar de USA-Canada Experience te organiseren. Deze beurs op 28 en 29 oktober komt dan ook te vervallen. De USA & Canada(...)
Lees verder

Goede hoop op nieuwe stappen heropening Canada

Canada heeft een start gemaakt met het versoepelen van de reisbeperkingen voor reizigers vanuit Amerika. “We hebben goede hoop dat we de komende weken nieuwe stappen kunnen aankondigen voor een heropening”, aldus de Canadese premier Justin Trudeau. Niet-essentiële reizen tussen Canada en de VS(...)
Lees verder