USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

USA & Canada Reisbeurs 2019 - Eindhoven

De USA & Canada Reisbeurs 2019 komt weer in de herfst op zaterdag 23 november 2019 in Eindhoven.  Na het succes van voorgaande jaren vindt de USA & Canada Reisbeurs weer plaats in Eindhoven. De beurs in Eindhoven is een verkleinde versie van de beurs in Zeist. Ongeveer 10(...)
Lees verder

USA & Canada Reisbeurs 2019 - Midden Nederland

Ongeveer 40 reisspecialisten zijn hier om je te inspireren en te informeren over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada. Ben je je aan het oriënteren op een reis naar de USA of Canada? Bezoek dan de grootste USA & Canada Reisbeurs in Nederland. Op deze beurs zullen(...)
Lees verder

USA-Canada Experience 2019

Van donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november 2019 vindt in hotel Figi te Zeist weer de USA-Canada Experience plaats. Save the date! Kijk hier voor meer informatie en inschrijvingen.
Lees verder

Loes wint studiereisplek Oost-Canada!

Inmiddels is de winnaar bekend van de actie van VIA Rail/Incento! De beste cursist van de cursus 'Per trein door Canada' is Loes Evegaars, ZRA bij VakantieXperts Roosendaal. Zij heeft een studiereisplek gewonnen voor de reis naar Oost-Canada van 9 t/m 16 mei 2019 in samenwerking met Air Transat(...)
Lees verder