USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Loes wint studiereisplek Oost-Canada!

Inmiddels is de winnaar bekend van de actie van VIA Rail/Incento! De beste cursist van de cursus 'Per trein door Canada' is Loes Evegaars, ZRA bij VakantieXperts Roosendaal. Zij heeft een studiereisplek gewonnen voor de reis naar Oost-Canada van 9 t/m 16 mei 2019 in samenwerking met Air Transat(...)
Lees verder

Alles over de ESTA naar Amerika

Gaan jouw klanten binnenkort naar Amerika? Dan dien je voorafgaand aan de reis een ESTA (Electronic System for Travel Authorization) aan te vragen. Deze elektronische reistoestemming is sinds 2009 verplicht voor alle landen welke onder het Visa Waiver Program vallen. Wat is een ESTA(...)
Lees verder