Bestemmingen

USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Edmonton en Jasper bieden veel nieuws

Ontdek het deze winter!
Terwijl de zomer langzaam aan het einde komt, zijn ook de voorbereidingen voor het wintersportseizoen van 2018/19 alweer van start gegaan en zijn de Canadese bestemmingen Edmonton en Jasper klaar voor de winter. Beide bestemmingen investeren ook dit seizoen weer in uitstapjes, belevenissen(...)
Lees verder

USA-Canada Experience

Houd donderdag 1 en vrijdag 2 november 2018 alvast vrij in jouw agenda, want dan staat er weer een nieuwe USA-Canada Experience op de planning.  De USA-Canada Experience 2018 workshops op 2 november beloven een succesvol evenement te worden. Er is plaats voor ruim 120 reisagenten,(...)
Lees verder

Voorgaande Experiences

EDITIE 2017 De USA-Canada Experience 2017 was een succes! De USA- Canada Experience in 2017 was een succesvolle dag waarbij ruim 100 reisagenten, reserveringsmedewerkers en MICE-agenten aanwezig waren om zich te laten voorlichten over verschillende bestemmingen en producten uit(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media