USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Yukon in detail - deel 2

Welkom bij de tweede cursus over Yukon! In deze cursus gaan we meer de diepte in na de eerste inleidende cursus ‘Yukon Territory in Canada - deel 1’ en ontvang je veel bezienswaardige routes en prakische bezoektips.
Lees verder

Yukon Territory in Canada - deel 1

Ontdek wat de Yukon anders maakt ten opzichte van de rest van de wereld en verover de harten en verbeeldingskracht van jouw klanten om dit prachtige gebied te verkennen.
Lees verder

Eerste virtuele USA-Canada Experience groot succes!

De eerste virtuele USA-Canada Experience is alweer afgelopen. ITN Marketing, die al meer dan 15 jaar dit evenement organiseert, is blij en voldaan dat ze de uitdaging zijn aangegaan dit op deze 'virtuele' manier vorm te geven. Het was een bruisende dag waar in een hoog tempo veel(...)
Lees verder

Schrijf je nu gratis in!

Kom naar de USA-Canada Experience
Heb jij je al opgegeven voor de USA-Canada Experience van vrijdag 1 november in Zeist? Dit jaar worden weer inspirerende workshops gegeven door de deelnemende partijen afkomstig uit Canada en de USA. Het is dé gelegenheid om meer te weten te komen over de vele prachtige bestemmingen in Noord(...)
Lees verder

Met flinke korting naar USA & Canada Reisbeurs!

Ontdek hoe je hiervan kunt genieten
De grootste USA & Canada Reisbeurs vindt dit jaar plaats in Zeist op zaterdag 2 & zondag 3 november 2019 en jij kunt er zeer voordelig heen! Wij verstrekken namelijk graag een kortingscode, die je maar liefst 50% korting geeft op de entreeprijs. Lees snel verder! Ongeveer 40(...)
Lees verder