USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden
28 okt
29 okt

USA-Canada Experience

De data van de USA-Canada Experience van 2021 zijn bekend, dus prik deze data alvast in je agenda! 

Nieuwe perspectieven bieden de mogelijkheid om de USA-Canada Experience weer in zijn oude vorm terug te brengen. Na het afgelopen jaar een succesvolle virtuele editie te hebben gedraaid, gaat er toch echt niets boven een live event.
De USA-Canada Experience is het enige Noord-Amerikaanse event in Nederland dat georganiseerd wordt voor de diverse deelnemers in de reisbranche.

USA-Canada Experience Event op donderdag 28 oktober 2021
Dit avond-event is bestemd om te netwerken met zo’n 25 productmanagers en media. Hét moment om als leverancier te netwerken, nieuwe contacten te leggen en met oude relaties bij te praten. Het is een besloten event dat alleen op uitnodiging toegankelijk is.

USA-Canada Experience Workshop op vrijdag 29 oktober 2021
De USA-Canada Experience kon in voorgaande jaren rekenen op ruim 120 reisagenten, reserveringsmedewerkers en MICE-agenten die de hele dag aanwezig waren. De leveranciers geven trainingen aan kleine groepen en zitten in aparte vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten. Door de dag heen is er genoeg ruimte om te netwerken met de reisagenten tijdens de pauzes, lunch en afsluitingsborrel.
Deze dag zal plaatsvinden in Hotel Figi in Zeist. Dit ligt centraal in het land en is voor iedereen makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Het biedt ook de mogelijkheid voor gratis parkeren.

Leveranciers in 2019 en 2020 waren:
Air Transat – Air Canada – Brand USA – Cruise America & Canada RV Rentals – Experience Kissimmee – Explore Fairbanks – Fraserway RV – Fredericksburg CVB – Icelandair – Memphis & Mississippi – Paradise Coast – The Florida Keys & Key West – Tourism Saskatchewan – Tourism Sun Peaks – Tourism Yukon – Travel Texas – VIA Rail Canada – Visit Lubbock – Visit Orlando – Visit St. Pete/Clearwater

Neem voor meer informatie contact op met Karin Gomes
M: 00 31 (6) 54 706 924 Email: karin.gomes@itnmarketing.nl

Ben je benieuwd naar voorgaande edities van de USA & Experience? Kijk dan hier voor een impressie.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn