USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden
03 nov
04 nov

USA-Canada Experience 2022

De USA-Canada Experience vindt in 2022 plaats op donderdag 3 en vrijdag 4 november 2022 in Zeist.

Na een jaar van afwezigheid en daarvoor een Live Community Interactive Concept rekenen wij erop echt terug te zijn met een Live Event! De 18e editie van de USA-Canada Experience is het enige echte Noord-Amerikaanse event in Nederland dat georganiseerd wordt voor de diverse deelnemers in de reisbranche.

USA-Canada Experience Event op donderdag 3 november 2022
Dit event is bestemd voor product-management en media. Hét moment om te netwerken, elkaar uitgebreid te spreken en informatie uit te wisselen! Het is een besloten event dat alleen op uitnodiging toegankelijk is.

USA-Canada Experience Workshop op vrijdag 4 november 2022
Deze dag is bestemd voor reisagenten, reserveringsmedewerk(st)ers en MICE-agenten. Je ontvangt een volledig verzorgde trainingsdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Voorzien van een sfeervolle lunch, een uitgebreide afsluitende borrel en een prijsvraag waarbij mooie prijzen en tickets te winnen zijn! Er worden vele inspirerende workshops gegeven door de participanten, afkomstig uit Canada en de USA. De ultieme gelegenheid om kennis op te doen van vele bestemmingen in Noord-Amerika, zodat jij je klanten van de meest recente informatie kunt voorzien.

Er is plaats voor ruim 100 deelnemers om je te laten voorlichten over verschillende bestemmingen en producten uit de USA & Canada.

Houd de website van de USA-Canada Experience in de gaten voor updates en meer informatie. 

        

Organisatie
ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2b event. Voor meer informatie en deelname als leverancier neem contact op met karin.gomes@itnmarketing.nl.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn