USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden
02 nov
03 nov

USA & Canada Reisbeurs 2019 - Zeist

Ongeveer 40 reisspecialisten zijn hier om je te inspireren en te informeren over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada. Ben je je aan het oriënteren op een reis naar de USA of Canada? Bezoek dan de grootste USA & Canada Reisbeurs in Hotel Fiji te Zeist.

Op deze beurs zullen drie verschillende campers aanwezig zijn, open voor bezoek! Er zijn auto- en camperverhuurders, airlines en veel verschillende reisspecialisten aanwezig. Reisspecialisten die uit eigen reiservaringen je over alle mogelijkheden van Canada en de USA kunnen vertellen. Met enthousiasme helpen ze je jouw droomreis waar te maken. Op je gemak kun je je laten voorlichten of een van de presentaties bijwonen over een bestemming binnen de USA of Canada.

Kijk hier voor meer informatie.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn