USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Zoveel mogelijk Noord-Amerika kennis in één dag!

USA-Canada Experience

De USA-Canada Experience, die vorige maand plaatsvond, is ieder jaar weer een bron van informatie over ruim twintig Amerikaanse en Canadese bestemmingen. Karin Gomes, directeur van ITN Marketing, blikt met een goed gevoel terug.

‘De productmanagers en directies hebben een succesvolle netwerkavond gehad waar ze ontvangen werden in Restaurant de Hoefslag, het Michelin sterrenrestaurant in Bosch en Duin.  In een culinaire ambiance werden op een relaxte manier alle updates en nieuwigheden uitgewisseld met elkaar. Op deze manier werden de Nederlandse reisorganisaties bedankt voor hun voortdurende samenwerking.

De volgende dag kwamen ruim honderd reisagenten uit het hele land naar het centraal gelegen Zeist. De locatie stond in het teken van Noord-Amerika en je waande je of aan het strand, tussen de wilden beesten of aan de kust terwijl je overgoten werd door alle workshops door de dag heen. Uiteraard voorzien van break-outs en een heerlijke lunch.
Fraserway RV en Cruise America RV zorgde ervoor dat er twee motorhomes en één truckcamper voor de deur stonden die de hele dag drukbezocht werden. De dag werd afgesloten naar een prijsvraag waar hard gewerkt is om de vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. De prijsuitreiking volgde, jaarlijks een gezellige happening met vele verrassende ‘ohhhs’’ en ‘nneeee, ik?’ En natuurlijk de blije gezichten.

In 2019 gaan de volgende winnaars met hun partners op stap: Emma Burgers van Tioga Tours mag de Sneeuwzeker Winter 2019 deals in Edmonton en Jasper uitproberen voor 1 week skiën en winterpret. Mariska Damhuis van Westbound Travel vliegt met Condor naar Alaska en gaat Anchorage, Fairbanks en het ruige noorden ontdekken voor een week. Mariza Derksen van TUI at Home vliegt met Icelandair naar Philadelphia voor een trip ook door de Countryside of Philadelphia. Sanne Veerman van TUI at Home gaat met een truckcamer van Fraserway een rondreis maken door Yukon. Lisa Ouwerkerk van Personal Touch Travel vliegt met Air Transat naar Toronto en stapt aanboord van de VIA Rail treinen en reist naar Halifax. Manuela Sutmuller van Askja Reizen krijgt een camper van Cruise America aangeboden vanaf een bestemming van haar keuze voor 1 week. Als laatste kan Esther Hoevers van Just be Travelers gaan genieten aan de oostkust van Florida in Ft Myers en Sanibel in een aantal hotels gelegen aan het strand.

Met de vele enthousiaste evaluaties, terugkoppelingen en complimenten zijn we erg blij en mogen we concluderen dat het een goed georganiseerd en boeiend podium is geweest om te netwerken en veel Noord-Amerika kennis te vergaren in één dag.’

   

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn