USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 jaar geleden

Over ITN Marketing

ITN Marketing bestaat uit een klein team en werkt met een vaste groep free-lancers. Voor diverse relaties werken zij met veel plezier en waarborgen zij hun kwaliteit. ITN Marketing is ervan overtuigd dat de beleving van reizen veel inspiratie geeft en bijdraagt aan een positieve levenshouding en een open mind! 

Wij bieden marketing & sales, destination management, event management en public relations voor de reisbranche en media. Wij geloven in een persoonlijke betrokkenheid. Onze structurele en creatieve aanpak maakt onze dienstverlening succesvol. Met veel enthousiasme en bevlogenheid organiseren wij de diverse evenementen per jaar. Sommigen nieuw, anderen al langer dan 10 jaar en iedere keer met weer verfrissende elementen. Dit zijn zowel evenementen gericht op de vak branche (b2b) of op de consument (b2c), van 10 personen tot enkele duizenden bezoekers. Wij zijn een klein team en werken met een vaste groep free-lancers. Voor diverse relaties werken wij met veel plezier en waarborgen wij onze kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat de beleving van reizen veel inspiratie geeft en bijdraagt aan een positieve levenshouding en een open mind!
 

ITN Marketing

 

 

 

 

 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn