USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

VIA Rail Canada

Welkom aan boord van VIA Rail Canada

‘The real Canadian Experience’

Canada is één van de grootste landen ter wereld en een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. De meeste mensen denken aan een vakantie in Canada aan een rondreis per camper of auto. Maar het kan ook anders! Wat dacht je van de TREIN!

De treinen van de nationale spoorwegmaatschappij VIA Rail laten dit land in al zijn uitgestrektheid zien en komen zelfs op plekken die met andere vervoermiddelen onbereikbaar zijn. 

Waarom reizen per trein?
‘Wie haast heeft neemt het vliegtuig. Wie wat wil zien neemt de trein’ 

De treinen van VIA Rail staan voor:

- comfortabel reizen
- uitstekende slaapaccommodaties, restaurant, bar -en loungerijtuigen op de
  meerdaagse routes
- meer faciliteiten dan in elk ander vervoermiddel
- prima te combineren met auto of camperhuur
- reizen van down town naar down town

Twee bijzondere treinarrangementen
VIA Rail Canada wordt in Nederland vertegenwoordigd door Incento Treinreizen. 
In 2018 biedt Incento twee nieuwe treinarrangementen in Oost en West Canada met twee bijzondere treinen: de beroemde Canadian en the Ocean.

1. The Rockies & Yukon, avontuur per trein en huurauto
Vancouver – Jasper – Edmonton – Whitehorse – Haines Junction – Beaver Creek – Tok – Dawson City – Whitehorse – Edmonton
14 dagen /13 nachten

De reis voor de echte natuurliefhebber! Tijdens deze reis combineren we de natuur van de Rocky Mountains met het ruige en ongerepte landschap van de Yukon. Van Vancouver naar Jasper wordt comfortabel gereisd met de beroemde Canadian. De Yukon wordt verkend per huurauto. 

Het programma

2. The Ocean & Nova Scotia, per trein en huurauto door het Oosten van Canada
Montreal – Halifax – Western Shore – Digby – Truro – Prince Edward Island – Antigonish – Baddeck – West Bay – Liscombe Mills – Halifax 
17 dagen /16 nachten

Bezoek Montreal en reis vervolgens per trein (The Ocean) in ± 21 uur naar Halifax. In Halifax haalt u uw huurauto op. Tijdens de rondreis per auto bezoekt u schilderachtige vissersdorpjes in Nova Scotia, ruige kustlandschappen in de Bay of Fundy, the Cabot Trail bij Cape Breton en het charmante Prince Edward Island. 

Het programma

NB. De bovengenoemde programma’s kunnen afhankelijk van de wensen van de klant aangepast worden. Kijk op onze website voor nog meer treinarrangementen Canada of vraag onze 2018 brochure aan via TWI. 

Hulp nodig bij het samenstellen van een mooi treinarrangement Canada?
Neem dan contact op met onze treinspecialisten. Zij helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte arrangement voor je klant.

Incento Treinreizen
info@incento.nl / 035 6955111

www.incento.nl

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn