Bestemmingen

USA & Canada

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Maak kans op een studiereis Canada!

Verdiep je in de mogelijkheden van treinreizen door Canada met VIA Rail Canada en maak kans op een studiereisplek naar Canada in september! 

Welkom bij de e-cursus van VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij van Canada. Door middel van deze e-course ontdek je de mogelijkheden van treinreizen per VIA Rail Canada. De volgende onderdelen zullen aan bod komen: 

  • Het routenetwerk van VIA Rail Canada
  • De beroemdste en populairste trein ‘The Canadian’
  • Accommodatiemogelijkheden aan boord van ‘The Canadian’
  • Overige routes van VIA Rail Canada
  • Waarom per trein door Canada?

WINNEN
Maak deze VIA Rail e-training en maak kans op een studiereis Canada. Onder de deelnemers die de cursus goed hebben afgerond voor eind juni 2018, wordt een studiereis West Canada verloot. Deze studiereis vindt plaats van 9 t/m 17 september 2018 en wordt georganiseerd in samenwerking met Air Transat. 

START DIRECT
 

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media