USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Mee op studiereis naar Oost Canada!

Reis je mee naar Oost Canada, samen met VIA Rail? Doe dan de cursus 'Per trein door Canada' en maak kans op een plek tijdens de studiereis van 9 t/m 16 mei 2019, die wordt georganiseerd door VIA Rail in samenwerking met Air Transat!

Maak nader kennis met VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij van Canada. In deze training maak je kennis met de mogelijkheden van treinreizen in dit enorme land.

WINNEN
Doe voor 31 maart 2019 mee aan de VIA Rail e-training en maak kans op een studiereis Canada. Onder de deelnemers die de cursus goed hebben afgesloten, verloot VIA Rail Canada een plek op de studiereis Oost Canada. Deze studiereis vindt plaats van 9 t/m 16 mei 2019 en wordt georganiseerd in samenwerking met hun partner Air Transat.

Incento Treinreizen in Bussum vertegenwoordigt VIA Rail Canada in Nederland. De medewerkers van Incento kennen de treinen goed. Zij adviseren je graag bij het samenstellen van een reis die perfect aansluit bij de wensen van je klant.

www.incento.nl  / 035 6955111 / info@incento.nl

     

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn