USA & Canada

Alles over Noord-Amerika

Laat je meevoeren met de USA & Canada Experience! Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Volg deze Ecademy en laat je informeren over reizen naar Canada en de USA. Avonturen naar Noord-Amerika beginnen hier!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Win kaarten voor de Disney film 'Call Of The Wild'

Ga je mee naar de film? Yukon nodigt je van harte uit om gratis kaarten te winnen voor 'The Call of the Wild'. Dit is de nieuwste hybride live action en geanimeerde filmproductie van Walt Disney met onder andere Harrison Ford. Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild in de woeste natuur van Yukon tijdens de goudkoorts einde 19e eeuw. Tourism Yukon geeft 5 sets van 2 tickets weg aan de beste deelnemers aan de cursus over Yukon, zodat je er met een vriend, vriendin, zoon, dochter of wie dan ook naar toe kunt. De tickets zijn geldig zolang de film draait in alle theaters, dus zet 'm op!

Yukon in Canada
Sluit je ogen en adem de frisse lucht in. Ruik de geur van de sparren en luister naar het opgewonden geblaf van de sledehonden. Open je ogen en onderga de schoonheid van het uitgestrekte landschap dat zich voor je ontvouwt onder de dansende lichten van het magische noorderlicht. Een vakantie in de Yukon is een meer dan levensgrote ervaring. Het is larger than life...

Ontdek dit bijzondere gebied door middel van de cursus en maak kans op die bioscooptickets!

START DIRECT

The Call Of The Wild 20th Century Fox
Gebaseerd op het legandarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.
The Call of the Wild is een hybride van live action en geanimeerde filmproductie. De film is gecreeërd door een mix van visuele effecten en een bijzondere animatietechnologie die de dieren tot leven te brengen en hun tot authentieke karakters te maken. The Call of the Wild is geregisseerd door Chris Sanders (How to Train Your Dragon), geschreven scenario door Michael Green (Murder on the Orient Express) en geproduceerd door Erwin Stoff en James Mangold (Le Mans ’66), met uitvoerend producenten Diana Pokorny (Downsizing) en Ryan Stafford (War for the Planet of the Apes). De sterrencast van The Call of the Wild bestaat uit Harrison Ford, Omar Sy (The Intouchables), Dan Stevens (Downton Abbey), Karen Gillan (Guardians of the Gallaxy) en Bradley Whitford (Get out).

 • Release datum: 19 februari 2020
 • Geregisseerd door: Chris Sanders
 • Script: Michael Green, Jack London
 • Geproduceerd door: Erwin Stoff, James Mangold
 • Uitvoerende producenten: Diana Pokorny en Ryan Stafford
 • Cast: Harrison Ford, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford

Bekijk hier de trailer...

Tourism Yukon biedt 5 sets van 2 kaartjes aan voor deze film, inwisselbaar bij een bioscoop naar keuze in Nederland.

Actievoorwaarden:

 • De film is geschikt vanaf 9 jaar en ouder. Bioscopen mogen leeftijden controleren
 • Vouchers zijn in te wisselen zolang de film vertoond wordt door bioscopen
 • Vouchers kunnen niet ingeruild worden voor vertoon van een andere film
 • Vouchers zijn in te wisselen bij aangesloten bioscopen verspreid over het land (deze vind je hier)
 • Vouchers zijn in te wisselen voor zowel de Nederlands gesproken versie van de film (Het Wilde Avontuur) als de Engels gesproken versie (The Call Of The Wild)
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn