Overig

Vakantiebeurs

Waar reisprofessionals samenkomen

De reisbranche transformeert continue. Daarom staan de Vakantiebeurs Vakdagen geheel in het teken van de laatste ontwikkelingen en nieuwe kansen voor de reisbranche. De Vakantiebeurs Vakdagen brengt mensen uit de toerisme branche bij elkaar. De vakdagen bieden inspiratie, informatie en de mogelijkheid om te netwerken.

Overig
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
VAKANTIEBEURS VAKDAGEN 2018

De Vakantiebeurs Vakdagen 2018 vinden plaats op dinsdag 9 en woensdag 10 januari. Houd deze Ecademy in de gaten over het programma en overige informatie. 

 

Laatste toevoegingen:

Meer consumenten, minder vakbezoekers

De Vakantiebeurs 2018 heeft meer consumenten getrokken, terwijl het aantal vakbezoekers volgens verwachting is gedaald. Alles bij elkaar telde de Vakantiebeurs dit jaar in totaal 105.369 bezoekers. Dat is minder dan vorig jaar, toen er 108.779 bezoekers waren. Beursmanager Bart Meijer toonde(...)
Lees verder

Zó was de Vakantiebeurs Vakdag

Bekijk hier de foto’s!
Het was dinsdag een drukbezochte eerste Vakantiebeurs Vakdag. Van de officiële opening door minister Halbe Zijlstra (Buitenlandse Zaken) via Coby’s Friet (ruim 800 zakken mét…) tot de afsluitende Vakdag Borrel die een geslaagde comeback maakte. Bekijk hier de foto’s!
Lees verder

Vakantiebeurs Vakdagen

Op dinsdag 9 januari en woensdag 10 januari vinden in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs Vakdagen plaats. Blijf helemaal bij in je vak en schrijf je nu in voor gratis toegang. Met een bomvol inhoudelijk programma, interessante nationale en internationale sprekers en super leuke(...)
Lees verder

Stippel alvast jouw route uit

De beursvloer van de Vakantiebeurs 2018 staat weer vol met uiteenlopende deelnemers. Ben je benieuwd welke deelnemers je allemaal op de beursvloer kan vinden? Je kunt de (voorlopige) deelnemerslijst hier vinden, zodat je alvast een goede route kunt uitstippelen met deze plattegrond.
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media