Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM IN ESTLAND

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk zelf moet ervaren.

Laatste toevoegingen:

Destination Estonia Onlive 2021

Estland is zich klaar aan het maken om je te ontvangen. Ga lekker achterover zitten, en ervaar Destination Estonia Onlive 2021. Experience Edition. Een live presentatie met virtuele tours speciaal voor toeristische professionals en touroperators! Als je nieuwsgierig bent naar Estland als(...)
Lees verder

Op avontuur in Estland

Ontdek waarom je hier heen moet!
Weet je nog hoe het was om op avontuur te gaan? Je koffers te pakken – voorpret - naar Schiphol te rijden – heb ik m’n paspoort? – om een paar uur later aan te komen op een plek die vanaf dat moment je nooit meer vreemd is. Je hebt vorig jaar al kennis kunnen maken met Estland en we kunnen ons(...)
Lees verder

Win een verblijf in Estland!

Dit is hét moment om alles te weten te komen over Estland, een bestemming die wel eens één van de avontuurlijkste bestemmingen voor de zomer van 2021 kan worden. Want dichtbij en avontuurlijk is de formule voor deze zomer. De e-learning geeft je een compleet beeld van de veelzijdige bestemming(...)
Lees verder

Estland

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk(...)
Lees verder

Tartu behaalt de 2e plaats

Green Destinations Story Awards 2021
Net als andere Scandinavische landen scoort Estland hoog in de index van duurzaam toerisme. De stad haalde de ITB Earth Award Super Final en behaalde de 2e plaats in de wereldwijde competitie van bestemmingen in de categorie Environment & Climate Award. Tartu is de op een na grootste stad(...)
Lees verder