Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM IN ESTLAND

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk zelf moet ervaren.

Laatste toevoegingen:

De MICHELIN gids is in Estland

Als de gedachte aan pesto je doet watertanden, dan zul je blij zijn te horen dat de inspecteurs van de MICHELIN-Gids eindelijk naar Estland zijn gekomen! Estland is het eerste land in de Baltische staten dat een MICHELIN-erkenning krijgt.  De Estse keuken is een toonbeeld van lokaal(...)
Lees verder

Genoeg te beleven in de Estse winter!

Wanneer de temperatuur daalt en het begint te sneeuwen, wordt Estland een waar winterwonderland. Als je van de buitenlucht houdt als er wat poeder op de grond ligt, dan is dit het ideale moment om een bezoek te brengen. Als je op zoek bent naar een speciale manier om buiten van de winter te(...)
Lees verder

De gekke kant van Estland

Estland is een land vol met zijn eigen unieke eigenaardigheden. Dit omvat elk aspect van het leven, van hoe en wat mensen eten, hoe ze communiceren, hun geloofssysteem, en nog veel meer. Neem even de tijd om een aantal dingen te bekijken die de Esten heel normaal vinden, maar die(...)
Lees verder

Estse traditionele sloep toegevoegd door UNESCO

De traditionele Estse korjaal (bekend als haabjas) is toegevoegd aan de UNESCO-lijst van cultureel erfgoed. Deze zogenaamde 'boomstamboten' zijn bijzonder nuttig tijdens het vijfde seizoen van Estland, wanneer de laaggelegen gebieden worden overstroomd door hoog water. (...)
Lees verder

Beleef kerst in Estland

Met de winter voor de deur is het kerst in Estland en er zijn zoveel manieren om de feestdagen te vieren! Een van de beste manieren om van de winter te genieten is door de kerstmarkten van Estland te bezoeken. Loop langs de marktkraampjes en snuif de geur van glühwein en peperkoek op terwijl je(...)
Lees verder