Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM IN ESTLAND

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk zelf moet ervaren.

Winnen
Verdiep je in uniek Estland, doe je best op de cursus en maak kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Estland.
We laten je graag de vele kanten van Estland zien!

Laatste toevoegingen:

Must-visit Jazzkaar

Grootste jazzfestival in de Baltische staten
Het internationale muziekfestival Jazzkaar vindt plaats van 9 tot en met 14 oktober in Tallinn. In het verleden hebben artiesten uit meer dan 60 landen op het festival opgetreden, waaronder Bobby McFerrin, Pat Metheny, Chick Corea, Gregory Porter en Laura Mvula. Tallinn International Festival(...)
Lees verder

Vind de beste restaurants met #EstonianFoodGuide

Volg Visit Estonia op Instagram en Facebook om 45 van de beste restaurants, cafés en bars van Estland te ontdekken. Drie lokale foodbloggers geven je een kijkje in hun favoriete momenten en gerechten die kenmerkend zijn voor de moderne Estse eetcultuur.         Foto:(...)
Lees verder

Iconische filmlocaties van Tenet in Tallinn

Ontdek deze bijzondere plekken!
Tenet, The Warner Bros-productie van regisseur Christopher Nolan, zorgde voor een echte buzz in Tallinn. Deze grootste Hollywood-filmopname in Tallinn heeft niet alleen de positie van het land op de wereldwijde productiekaart versterkt, maar ook enkele van de meest iconische bezienswaardigheden(...)
Lees verder

Europese finale van Bocuse d'Or in Tallinn

In oktober 2020 vindt de Europese finale van 's werelds meest prestigieuze gastronomische wedstrijd, Bocuse d'Or, voor het eerst plaats in Estland. Naast de beste chef-koks van Europa, zal het evenement, dat live wordt uitgezonden naar meer dan 20 miljoen mensen, een groot aantal influencers(...)
Lees verder