Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM IN ESTLAND

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk zelf moet ervaren.

Laatste toevoegingen:

Natuur & mens voorop in Pärnu

Vorig jaar werd de Estse zomerhoofdstad Pärnu opgenomen in de 100 duurzame bestemmingen van de wereld. Met een focus op een groene toekomst voor de komende generaties, laat deze veelzijdige en elegante badplaats nu de wereld zien dat het mogelijk is om binnen een stedelijk landschap(...)
Lees verder

Virtueel eilandhoppen

Iedereen aan boord!
Mmm, ruik je de bosbessen? Hoor je de golven op de kust? De zomer is niet meer zo ver weg. Op de Estse eilanden kun je heerlijk zwemmen bij de stranden en door de bossen zwerven. Als je ernaar uitkijkt om naar Estland te reizen wanneer de reisbeperkingen zijn versoepeld, raden we je aan naar de(...)
Lees verder

Winnares van reis naar Estland verrast!

Heel hartelijk gefeliciteerd
De afgelopen maanden maakte je kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Estland door deelname aan de cursus op TravEcademy. Inmiddels is de winnaar bekend en verrast door een bezoek met reischeque. Ontdek snel wie heeft gewonnen en bekijk de video van de winnares! (...)
Lees verder

Saaremaa, een duurzame eilandbestemming

Duurzaam, groen en 'slow tourism' zijn allemaal populaire trends in reizen op dit moment, maar wat maakt een bestemming echt duurzaam? In 2020 won Saaremaa, het grootste eiland van Estland, de 'Duurzame reiswedstrijd' op de grootste toerismebeurs in de Scandinavische landen. Saaremaa(...)
Lees verder

Estonia's 30 beste restaurants

2021 White Guide Nordic
De beste restaurants in Estland zijn gerangschikt door de 2021 White Guide Nordic. Deze internationale gastronomische organisatie somt de lekkerste en meest innovatieve eetgelegenheden in Noord-Europa op. Dit jaar staan ​​82 Estse restaurants op de lijst, waaronder de top 30 die ofwel (...)
Lees verder