Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Estland – een bestemming voor echte foodies

Op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober 2020 vindt de Europese finale van 's werelds meest prestigieuze gastronomische wedstrijd, Bocuse d'Or, voor het eerst in Estland plaats. Topchefs uit 16 Europese landen nemen deel aan de wedstrijd. Ben je benieuwd naar hoe het eraan toegaat tijdens dit culinaire event? Kijk dan live mee!

Dus alle fans en eetliefhebbers kunnen de wedstrijd volgen ondanks de beperkingen van Covid-19.

In Estland is herfst echt het seizoen voor foodies. In deze tijd word geoogst in overvloed en kun je heerlijke gastronomische hoogstandjes verwachten. Tijdens de finale van Bocuse d’Or staat de Estse keuken centraal en zijn de lokale kwartel en meerval de belangrijkste ingrediënten van deze gastronomiecompetitie.

Mocht je het zelf eens willen proberen dan kun je met deze recepten in je eigen keuken een poging wagen. En zij die zich liever laten verwennen in een restaurant zijn in Estland op het juiste adres! Er zijn tientallen hoogstaande restaurants waar je kunt genieten van traditionele Estse gerechten met een moderne twist. Laat je verrassen door de verfijnde smaken in een land waar heerlijk dineren hoog in het vaandel staat.  

Meer informatie over de finale van Bocuse d’Or vind je hier.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn