Vuelandia

Hét warenhuis voor de reisindustrie

Airlines, Accommodaties, Autohuur, Zakenreizen, Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

Geen GDS-toeslag via Vuelandia op KLM Werelddeal Weken

KLM heeft besloten de NDC channel differentiation door te voeren op de aangekondigde KLM Werelddeal Weken welke 9 januari start, wat inhoudt dat de eerste vier dagen alleen boekbaar zijn via KLM.com en NDC-connected partijen, zoals Vuelandia.

Tickets die vallen onder de aanbiedingen van de KLM Werelddeal Weken zijn allemaal boekbaar via Vuelandia. 'Door onze directe NDC-connectie met Air France-KLM en haar codeshare partners kunnen onze partners de KLM-tickets boeken voor de voordeligste tarieven en tegen de beste voorwaarden', aldus Danny Ruitenberg van Vuelandia.

Vuelandia, de groothandel van de reisindustrie, heeft er in 2019 hard aan gewerkt om de officiële certificatie van Air France-KLM te ontvangen voor haar NDC-connectie. Hiermee vermijden gebruikers van Vuelandia de GDS-toeslag en hebben zij direct toegang tot alle voordelen die New Distribution Capability (NDC) met zich meebrengt bij Air France-KLM en haar codeshare partners. Vuelandia ging per 6 mei vorig jaar succesvol gefaseerd live met haar NDC-connectie. 

Gebruikers van Vuelandia hebben via de connectie direct toegang tot de volledige KLM-content. Dries Klein (Vice President Sales KLM Benelux): 'Alles wat je dus via Vuelandia boekt, is door de rechtstreekse NDC-connectie altijd beschikbaar tegen dezelfde tarieven en met dezelfde content, timing en services als op de websites zoals KLM.com. Ik ben onder de indruk van wat Vuelandia heeft gerealiseerd op het gebied van NDC en ons daarin heeft verder geholpen. We werken met meerdere partijen samen op het gebied van NDC maar Vuelandia is één van de ‘early adopters’.'

Voor de reisagenten die via de tools van Vuelandia werken blijft de werkwijze hetzelfde. Ruitenberg: 'De verandering is dat je bij ons profiteert van acties die via NDC lopen, door de NDC-connectie zie je bij KLM- en Air France-tickets veel meer content en je krijgt niet te maken met een GDS-toeslag. In onze Vuelandia Travel Tool laten wij de beste content zien en de laagste tarieven die beschikbaar zijn op de markt als het gaat om Air France- en KLM-tickets, dus ook de werelddeal weken.'

Foto: Jacqueline van Klaren en Erik Hendriks (allen KLM), Danny Ruitenberg en Mikel van Nimwegen (beiden Vuelandia) en Dries Klein (KLM).

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn