afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Win Delta vliegtickets met SkyTeam!

SkyTeam daagt je elke maand uit voor diverse leuke prijzen door deelname aan hun cursus op TravEcademy. De prijzen liegen er niet om, want in maart worden luxe goodiebags uitgereikt en in april bioscoopvouchers. In februari loont het extra om de vernieuwde e-course over deze luchtvaartalliantie succesvol af te ronden, want je kunt 2 vliegtickets van Delta Airlines winnen. Hoe vaker je mee doet, hoe meer kans!

Doe je best!Elke maand maak je met SkyTeam kans op geweldige prijzen. De afgelopen maanden zijn al diverse reisprofessionals verblijd met uiteenlopende cadeaus, variërend van luxe goodiebags tot wijnpakketten en zelfs 2 Europes KLM vliegtickets! In februari maak je opnieuw kans op vliegtickets, maar dit keer van Delta Airlines. Ook reisprofessionals die al eerder hebben meegedaan maken kans, dus... doe je best!

Inmiddels is de e-course over SkyTeam op TravEcademy weer geupdate en kun je je o.a. verdiepen in de SkyLink Digital Spine, Go Round the World Planner, Marine & Offshore, bagagebeleid, Frequent Flyer programma's, SkyPriority, lounges en nog veel meer!

Ontdek Delta’s nieuwe Main Cabin
Op alle internationale vluchten heeft Delta Air Lines haar service in de Main Cabin (economyclass) geüpgraded. Direct na vertrek wordt een 'Welcome Aboard' Bellini cocktail of ander drankje geserveerd. Een verfrissend warm handdoekje na het opstijgen en net voor het landen, “Bistro-stijl” maaltijden met keuzen uit verschillende hoofdgerechten en desserts zijn maar een paar van de doordachte details om de vlucht te veraangenamen. En natuurlijk zijn softdrinks, bier, wijn en gedistilleerd ook inclusief.

Delta AirlinesAan boord kun je genieten van Delta Studio® met ruim 300 films, TV, HBO®, SHOWTIME®, podcasts, keuze uit meer dan 2,500 songs en games. Met een USB outlet in elke stoel is dit aanbod ook op een eigen smartphone of tablet te bekijken. Dankzij Delta’s Free messaging voor iMessage, WhatsApp en Facebook Messenger hoef je nooit een chat te onderbreken tijdens een reis. WiFi is tegen betaling beschikbaar.

Delta is een van de oprichters van SkyTeam en werkt intensief samen met alle aangesloten partners.

Winnen!

Door deelname aan de cursus over SkyTeam maak je elke maand kans op geweldige prijzen, waaronder luxe goodiebags in maart en bioscoopvouchers in april. In februari maak je zelfs kans op een hoofdprijs, want je kunt twee vliegtickets van Delta Airlines winnen. Reden genoeg om de cursus zo goed & vaak mogelijk te maken!

Start direct & win!

Start direct met de e-course & win!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn