afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden

Win een bol.com cadeaukaart!

Travel Impressions laat niet alleen je klant Onbegrensd Genieten, ook jij wordt verwend in deze drukke boekingsmaanden! Bij elke boeking die je tot 31 maart 2019 maakt, ontvang je een bol.com cadeaukaart t.w.v. € 20. Dus hoe meer je boekt, hoe meer je wordt beloond!

Travel Impressions is dé specialist voor een reis in het luxe segment. Of je klant nu op zoek is naar een romantische strandvakantie op een exotisch eiland, een zomervakantie voor het hele gezin of een dynamische stedentrip… met een aanbod van meer dan 350 vier- en vijfsterrenhotels is er een geschikte accommodatie voor elk type vakantie. Is je klant geïnteresseerd in een maatwerkreis naar Zuidelijk of Oost-Afrika vol onvergetelijke belevingen? Ook daarvoor ben je bij Travel Impressions aan het juiste adres!

De reizen van Travel Impressions onderscheiden zich door bijzondere gratis extra’s zoals een romantisch diner voor twee, een ontspannende spabehandeling of een fles champagne – waar je klant ook verblijft, er wordt altijd iets bijzonders tijdens het verblijf aangeboden zodat je klant nog meer Onbegrensd kan Genieten*.

Bekijk het hele Travel Impressions aanbod hier.

Travel Impressions
Telefoon 020-710 9210
E-mail travel@travimp.comafrica@travimp.com
Maandag-vrijdag 09:00-18:00 uur
Zaterdag 10:00-16:00 uur

 / travelimpressions.nl/  
 / travelimpressions.int  
 
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn