afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Win een High Chocolate

Een prijs om je vingers bij af te likken

Ben jij al bekend met schauinsland-reizen? Zo niet, dan wordt het hoog tijd! Maak de nieuwste cursus over deze touroperator en maak kans op één van de drie High Chocolate arrangementen voor 2 personen!

schauinsland-reizen heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het organiseren en samenstellen van reizen. Ze helpen je graag bij de zoektocht naar een bijzondere vakantie voor jouw klanten. De thuisbasis van schauinsland-reizen is Duisburg in Duitsland, maar speciaal voor de Nederlandse markt hebben ze een selectie gemaakt van uitstekende accommodaties die iets toevoegen aan het bestaande aanbod of bekend en geliefd zijn bij de Nederlanders.

High Chocolate
Net even anders dan een High Tea, want hier draait het vooral om chocolade... wie is er niet gek op? Geniet van heerlijke, warme chocolademelk en bijzondere taartjes. De High Chocolate is zeer uitgebreid, want voor de afwisseling krijg je ook lekkere hartige hapjes geserveerd. Je hebt de keuze uit verschillende grote steden, dus je kunt er ook nog eens een leuk dagje-uit van maken. Kortom: lekker snoepen en gezellig bijkletsen, hét recept voor een superleuke middag!

Start direct met de cursus en win een gezellige middag... met ambachtelijk gemaakte chocolade!

  

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media