afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Win een Proost-Bongo-bon!

Wil je jouw klanten in de wintermaanden eens naar iets unieks sturen? Laat ze dan kennismaken met het nog onontdekte emiraat Ras Al Khaimah. Leer deze bijzondere bestemming in de Verenigde Arabische Emiraten beter kennen door middel van de gratis cursus van Thomas Cook op TravEcademy en win een Proost-Bongo bon!

Met meer dan 7.000 jaar aan geschiedenis biedt Ras Al Khaimah een fascinerende, culturele en authentieke vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze natuurlijke, avontuurlijke speeltuin kenmerkt zich door ruige bergen, witte zandstranden en een glooiende, uitgestrekte terracotta woestijn, die sensatiezoekers uitnodigt voor dune bashing, sandboarding, de langste zip line ter wereld en nog veel meer. Ras Al Khaimah voelt als een wereld op zich! 

WINNEN
Rond de cursus Ras Al Khaimah van Thomas Cook succesvol af en maak kans op een Proost-Bongo bon ter waarde van € 19,90. Deze Bongo-borrel bonnen gelden voor 2 personen en bieden een hapje en drankje bij maar liefst 104 adressen. Thomas Cook geeft er drie weg, dus pak deze kans! 

 

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn