afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Win een ticket Bangkok of voucher van €250

Expedia TAAP organiseert ook dit najaar weer 'A Night at the Movies' in een aantal Pathé bioscopen in Nederland. Tijdens deze informatieve avonden word je niet alleen bijgepraat door de diverse leveranciers, maar je kunt uiteraard ook genieten van een leuke film én maakt kans op het winnen van een ticket naar Bangkok of voucher ter waarde van 250 euro! Zorg dat je erbij bent!

Dit jaar zijn er 4 cinema events gepland, waarbij 2 verschillende bestemmingen centraal staan: de USA en Thailand. Hierbij de locaties, data en deelnemende partijen:

Thema: Discover USA

  • 19 november - Pathé Arena
  • 20 november - Pathé Rotterdam De Kuip

Deelnemende partijen: Expedia TAAP, World Wide Campers, Caesars Entertainment Las Vegas & Virgin Atlantic
 
Thema: Discover Thailand

  • 26 november - Pathé Breda
  • 27 november - Pathé Eindhoven

Deelnemende partijen: Expedia TAAP, Tourism Authority of Thailand, Thai Airways International & Brussels Airport

Programma
Je bent vanaf 18.15 welkom in de Pathé bioscoop op de locatie van je keuze. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en een appetizer. Rond 19.15 zullen de verschillende leveranciers je bijpraten waarbij het grote bioscoop scherm optimaal zal worden benut. Na de presentaties bieden we iedereen nogmaals iets te eten en drinken aan en zullen we de avond vervolgen met een (ont)spannende film. Het blijft een verrassing welke film! De avond is om ongeveer 22.30 afgelopen. 

Win een ticket Bangkok of een Expedia Travel Voucher
Staat Bangkok op je bucket-list? Of wil je verblijven in een luxe hotel in Las Vegas? Kom dan zeker naar één van deze avonden want dan maak je kans op een retourticket naar Amazing Thailand en een Expedia Travel Voucher t.w.v. € 250,-.

Klik hier om je aan te melden 

We laten je per email weten of je aanmelding bevestigd is. We horen graag uiterlijk 12 november of je erbij wilt zijn.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn