afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Win elke week een prijs bij Travel Impressions

Het is hoogseizoen voor vakantieboekingen en bij Travel Impressions betekent dat Peaks means Prizes: de komende 8 weken maak jij als reisagent elke week kans op een fantastische prijs!

Het enige wat je hoeft te doen is boeken; elke week trekt Travel Impressions een winnaar uit alle gemaakte boekingen. Wie weet win jij een Samsonite koffer, een bol.com cadeaubon van € 100, een exclusieve verrekijker of misschien wel een verblijf in een van de accommodaties uit het programma van de touroperator! Elke week ontvang je een speciale Peaks means Prizes nieuwsbrief met de winnaar van afgelopen week én de te winnen prijs van deze week.

Travel Impressions graag altijd een stapje verder om het verschil te maken, zodat je klant én jij echt ‘Travel Impressed’ zijn.


NIEUW
Een nieuw jaar en dat betekent traditiegetrouw de lancering van de nieuwe Travel Impressions Worldwide Cities & Resorts brochure. Meer dan 200 pagina’s reisinspiratie voor jou en je klant met vertrouwde toppers als Avila Beach Hotel op Curaçao, de Lopesan Resorts op Gran Canaria en de Ikos Resorts in Griekenland. 

Ook zijn er meer dan 50 nieuw gecontracteerde accommodaties op diverse populaire bestemmingen toegevoegd aan het aanbod van de touroperator. Zo hebben zij nu meer dan 35 accommodaties in de Emiraten, waaronder The Royal Atlantis Resort & Residences. Dit spectaculaire hotel wordt getipt als dé hotspot van Dubai en het is nog niet eens open!

Een andere populaire bestemming is de Malediven en hier biedt Travel Impressions nu meer dan 30 resorts aan, waardoor er een perfecte accommodatie is voor elke reiswens. En ook in Europa zijn er diverse accommodaties aan het aanbod toegevoegd, waaronder het prachtige adults-only Secrets Lanzarote Resort & Spa en het romantische Castel Monastero in Toscane.

Waar je klant ook voor kiest, overal profiteert hij van scherpe prijzen, flexibele boekingsvoorwaarden, uitmuntende service én exclusieve, gratis Travel Impressions Extra’s zoals een diner voor twee of een spabehandeling. Heb je de brochure nog niet ontvangen? Bestel deze dan snel bij TWI.

 

 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn