Wonderful Indonesia

Groots in diversiteit

Selamat datang!
Welkom op de Ecademy van Wonderful Indonesia. Hier vind je alles over de betoverende archipel met meer dan 17.000 eilanden. Ontdek de tips voor verborgen stranden, ongerepte onderwaterschoonheid, betoverend regenwoud en nog veel meer.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wonderful Indonesia: ga mee op virtuele reis!

Laatste toevoegingen:

Zevende vlucht Amsterdam zou welkom zijn

Onder het motto Two Worlds Connected hield Garuda Indonesia donderdagavond een receptie om trouwe agenten en andere partners te bedanken voor hun steun en het vertrouwen dit seizoen. Ook de Indonesische ambassadeur in Nederland kwam langs. Plaats van handeling was toepasselijk Hotel Jakarta in(...)
Lees verder

Eiland Komodo tijdelijk dicht

'Draken' krijgen rust
Voor komodovaranen, de beschermde reuzenhagedissen of 'draken' op het Indonesische eiland Komodo, breekt per 1 januari 2020 een periode van rust aan. De Indonesische autoriteiten hebben besloten het hele eiland een jaar te sluiten voor toeristen.  Directe aanleiding voor de sluiting(...)
Lees verder

Bijzonder bezoek van Garuda Indonesia

Garuda Indonesia’s Boeing 777-300ER was vandaag voor het eerst in retro kleuren in Amsterdam te bewonderen op Schiphol. De Boeing kwam vanmorgen rond half 8 aan vanuit Jakarta en vertrok om 11.05 weer terug naar Jakarta. Hoewel de vintage livery van de jaren ’70 is, is het vluchtschema wel van(...)
Lees verder

Garuda breidt netwerk uit met vierde Japanse bestemming

Garuda Indonesia start zaterdag 23 maart 2019 de vluchtroute Jakarta – Nagoya, die 4 keer per week (dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag) wordt uitgevoerd. De Jakarta – Nagoya-route wordt uitgevoerd met een Airbus A330-vloot, bestaande uit Economy en Business Class. Japan is een van de(...)
Lees verder