WorldWide Campers

Jouw Camperspecialist

WorldWide Campers is specialist op het gebied van camperhuur. Zij maken reisagenten en reserveringsmedewerkers graag wegwijs in de wereld van camperreizen. Met jarenlange ervaring bij het boeken van campers en het maken van camperreizen adviseren zij jou graag. Hun motto is dan ook: ‘beter een vraag te veel gesteld dan een klant met te weinig informatie op reis gestuurd!’ WorldWide Campers werkt samen met ruim 30 leveranciers wereldwijd en heeft hierdoor een zeer variërend aanbod. Van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers, WorldWide Campers heeft voor iedereen een geschikte camper op een verhuurlocatie naar keuze!

Camperreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Een camper boeken voor jouw klanten? Dat kan eenvoudig en snel bij WorldWide Campers. Bekijk de video en kom te weten hoe gemakkelijk het boeken van een camper is. 

Meer weten?
Volg WorldWide Campers op social media om zo regelmatig de scherpste aanbiedingen, wegbrengspecials, vroegboekkortingen en last-minute deals te ontvangen.

facebook.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=22284         twitter.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=222849    instagram.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=2228    pinterest.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=2228

 

Contact
Open van maandag t/m vrijdag: 
09.00 – 17.30uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
T: 030 697 4964
W: worldwidecampers.com
E: sales@worldwidecampers.com

Laatste toevoegingen:

Campervakantie in eigen land

Hoewel een vakantie naar het buitenland deze zomer nog erg onzeker is, kunnen jouw klanten volgens de huidige voorspellingen van de Nederlandse overheid straks wel op vakantie in eigen land. Worldwide Campers heeft 3 verhuurlocaties in Nederland: Almere, Loenen aan de Vecht(...)
Lees verder

Vanaf 49 euro reizen door Australie?

Wegbrengspecial
Stuur jouw klanten dit voorjaar nog op een mooie campertrip door Australië voor maar €49,- per dag! Gaan ze toch liever in het najaar? Dan ontvangen ze bij WorldWide Campers nog 15% korting!  Maak dit voorjaar nog een camperreis door Australië voor maar 49 euro per dag(...)
Lees verder

Wegbrengspecial 2019 USA & Canada

Op=op!
De verhuurders van WorldWide Campers, Cruise America en Cruise Canada, hebben een voordelige wegbrengspecial voor het voorjaar van 2019. Breng een splinternieuwe camper weg vanuit de fabriek in Minneapolis, USA of Toronto, Canada en maak een mooie rondreis(...)
Lees verder

Zomervakantie vieren in San Francisco met Apollo USA

Met de camper door Amerika reizen, wordt nu nog aantrekkelijker met een geweldige camperaanbieding van de camperleverancier Apollo USA. Boek voor 21 mei een reis voor augustus of september en jouw klanten ontvangen tijdelijk 20% korting op hun camperhuur. Daarbij vervallen de one(...)
Lees verder