WorldWide Campers

Jouw Camperspecialist

WorldWide Campers is specialist op het gebied van camperhuur. Zij maken reisagenten en reserveringsmedewerkers graag wegwijs in de wereld van camperreizen. Met jarenlange ervaring bij het boeken van campers en het maken van camperreizen adviseren zij jou graag. Hun motto is dan ook: ‘beter een vraag te veel gesteld dan een klant met te weinig informatie op reis gestuurd!’ WorldWide Campers werkt samen met ruim 30 leveranciers wereldwijd en heeft hierdoor een zeer variërend aanbod. Van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers, WorldWide Campers heeft voor iedereen een geschikte camper op een verhuurlocatie naar keuze!

Camperreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Campervakantie in eigen land

Hoewel een vakantie naar het buitenland deze zomer nog erg onzeker is, kunnen jouw klanten volgens de huidige voorspellingen van de Nederlandse overheid straks wel op vakantie in eigen land. Worldwide Campers heeft 3 verhuurlocaties in Nederland: Almere, Loenen aan de Vecht en Gieten. Laat de eigen auto veilig achter bij de verhuurlocatie en start een campervakantie!

Veilig op vakantie per camper? 

  • De Nederlandse verhuurders hebben een strict schoonmaakbeleid voor alle huurcampers
  • Je bent flexibel in standplaats. Is het te druk? Dan reis je door naar een rustige camping of buitengebied
  • Je hebt een eigen keuken, douche en WC, die je met niemand hoeft te delen
  • Campers zijn kindvriendelijk en comfortabel! Kampeer met het gezin in de buitenlucht, maar slaap 's nachts in een goed bed
  • Als het reisadvies naar omliggende Europese landen positief is, mag je met de huurcampers de grens over reizen 

Lees meer...

      

Oriënteer alvast op bestemmingen dichtbij

            

 

Camperreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn