ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.

Laatste toevoegingen:

Personal Touch Travel verwelkomt nieuwe ZRA's

Na zes maanden hard studeren hebben vier dames en een heer de opleiding tot zelfstandig reisadviseur aan de Personal Travel Academy afgerond. Op vrijdag 15 april ontvingen zij hun diploma op een zonnige dag in Madurodam. De studie startte in oktober 2021, midden in een roerige tijd, maar dat(...)
Lees verder

D-reizen lanceert opnieuw eigen ZRA-formule

D-reizen gaat opnieuw een eigen ZRA-formule uitrollen. Heidi Plagmeijer uit Julianadorp heeft zich als eerste ZRA aangesloten. De overeenkomst werd dinsdag op het hoofdkantoor van D-reizen/Prijsvrij in Den Bosch ondertekend. Het oude D-reizen/D-rt Groep beschikte over 20 tot 30 ZRA’s die onder(...)
Lees verder

Drukke leveranciersdag en recordcijfers bij Travel Counsellors

Travel Counsellors noteert momenteel recordcijfers. De afgelopen 28 dagen lagen de verkoopcijfers gemiddeld op 143 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Dat stelde Fred van Eijk, directeur/oprichter van Travel Counsellors Nederland en België, vrijdag op de drukbezochte(...)
Lees verder

Personal Touch Travel investeert in behoud regenwoud

Om het belang van duurzaam reizen te onderstrepen, is Personal Touch Travel een samenwerking aangegaan met Stichting Oasebos. De stichting heeft als doel het beschermen van het regenwoud van Costa Rica. Het regenwoud is essentieel om de biodiversiteit te behouden en om CO2 vast te leggen. (...)
Lees verder

Travel Counsellors zet digitale transformatie in

Travel Counsellors is de afgelopen tijd volop in ontwikkeling geweest en heeft de roerige coronatijd gebruikt om meer dan ooit te investeren in technologie. Diverse digitale transformatie projecten zijn inmiddels afgerond en ook voor 2022 staan er weer heel wat op de planning.   In 2021(...)
Lees verder