ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.

Laatste toevoegingen:

Travel Counsellors zet digitale transformatie in

Travel Counsellors is de afgelopen tijd volop in ontwikkeling geweest en heeft de roerige coronatijd gebruikt om meer dan ooit te investeren in technologie. Diverse digitale transformatie projecten zijn inmiddels afgerond en ook voor 2022 staan er weer heel wat op de planning.   In 2021(...)
Lees verder

Schrijf je in voor de Reisquiz Wintereditie

In de eerste maand van 2022 organiseert Heidi Vermeer (Ver&Meer Reizen) opnieuw een Reisquiz, onder andere in de hoop de branche wat positiviteit te brengen. De Reisquiz is een uitgebreide online quiz voor reisagenten én klanten. Vanuit Sri Lanka sprak ze met Travelpro.   “Ik ben(...)
Lees verder

Elf Travel Counsellors geslaagd voor Academy

Deze maand hebben elf Travel Counsellors het Travel Academy programma succesvol doorlopen. Ze zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding en daarmee klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen. Travel Academy Travel Counsellor Marjo Teeuwen-Smulders: “De Travel(...)
Lees verder

D-reizen werkt aan ZRA-formule

D-reizen is bezig met het opzetten van een ZRA-formule waarover het binnenkort meer informatie gaat verspreiden, dat heeft Michelle de Wit (Chief Retail Officer) vandaag laten weten aan TravelPro. “Binnenkort komt er het eerste bericht over”, zo laat De Wit weten op de vraag of D-reizen weer(...)
Lees verder

Janine Jegers: eerste ReisKennis op Curaçao

Janine Jegers is de eerste ZRA van Mijn ReisKennis die vanaf Curaçao werkt. Zij begon drie jaar geleden haar luxe reisservice onder de naam Instatravelservice. Zonder jarenlange reisbureau-ervaring klopte zij bij Mijn ReisKennis aan, de ZRA-formule van Travelcenter De Wit. Haar(...)
Lees verder