ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.


SPONSOREN

Laatste toevoegingen:

Nieuwe lichting ZRA's voor Personal Touch Travel

Afgelopen vrijdag ontvingen twaalf nieuwe zelfstandige reisadviseurs van Personal Touch Travel in Madurodam hun diploma onder het toeziend oog van Frank Oostdam (voorzitter/directeur ANVR). De twaalf studenten hebben de afgelopen maanden de opleiding aan de Personal Travel Academy gevolgd en(...)
Lees verder

The Travel Club en The Travel Company bundelen krachten

The Travel Club en The Travel Company bundelen hun krachten voor verdere uitbreiding. Er is een nieuwe directie aangesteld, Martine de Knoop (The Travel Club) en Don Kaspers (ex D-rt groep). Het doel is uitbouw van het marktleiderschap en de beste ZRA/retail-organisatie van Nederland zijn,(...)
Lees verder

Gratis coachtraject voor ZRA’s en andere ondernemers

ZRA’s, aankomend ZRA’s en andere ondernemers uit de reisbranche kunnen een gratis coachtraject volgen bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Dit traject is onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid. Sinds kort kunnen ook medewerkers van d-reizen een coachtraject(...)
Lees verder

Steeds meer reisadviseurs bij Travel Counsellors

In de eerste helft van het financiële jaar ziet Travel Counsellors een verdubbeling van het aantal nieuwe reisadviseurs ten opzichte van vorig jaar. Ook in april hebben zowel in Nederland als in België weer een aantal Travel Counsellors de introductietraining succesvol afgerond. Zowel de(...)
Lees verder

ZRA Online Travel Agent

Nieuwe formule The Travel Club
The Travel Club heeft een nieuwe soft franchise formule gelanceerd voor ZRA’s met ‘eigen boekbare’ website. Het gaat om de ZRA OTA, wat staat voor Zelfstandig ReisAdviseur Online Travel Agent. Naast de hard franchise formules The Travel Club, YourTravel en HolidayPlanners bestond al de soft(...)
Lees verder