ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.


SPONSOREN

Laatste toevoegingen:

ZRA Online Travel Agent

Nieuwe formule The Travel Club
The Travel Club heeft een nieuwe soft franchise formule gelanceerd voor ZRA’s met ‘eigen boekbare’ website. Het gaat om de ZRA OTA, wat staat voor Zelfstandig ReisAdviseur Online Travel Agent. Naast de hard franchise formules The Travel Club, YourTravel en HolidayPlanners bestond al de soft(...)
Lees verder

ANVR vraagt staatssecretaris Keijzer om steun voor ZRA’s

De ANVR heeft een brief gestuurd aan staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) met het verzoek om steun voor de zelfstandige reisadviseurs (ZRA’s) in Nederland. De ANVR vraagt de staatssecretaris op korte termijn om een nader gesprek over deze kwestie. ‘We waren al langer bezig om steun(...)
Lees verder

Stefan Kort eerste Travel Counsellor op Curaçao

Stefan Kort, werkzaam als guest service manager bij Morena Eco Resort op Curaçao, wordt de eerste Travel Counsellor op Curaçao. ‘Hij gaat zijn bedrijf vanuit hier opzetten’, zegt Fred van Eijk, managing director Travel Counsellors Nederland en België, die momenteel op Curaçao verblijft. (...)
Lees verder

Jeanet Hospes maakt nieuwe start als ZRA

Jeanet Hospes start per 1 september als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel. De eigenaren van Reisburo Franeker hoopten al op een spoedige terugkeer in de reiswereld toen ze vorige maand, als gevolg van de coronacrisis, het team moesten ontbinden en de activiteiten moesten staken(...)
Lees verder

Personal Touch Travel verwelkomt 15 nieuwe ZRA’s

Na zes maanden hard studeren hebben 15 ZRA’s de opleiding tot zelfstandig reisadviseur aan de Personal Travel Academy afgerond. In Madurodam ontvingen zij hun diploma uit handen van Frank Oostdam. Halverwege de opleiding brak het coronavirus wereldwijd uit. PTT: ‘Dit was de start van een(...)
Lees verder