ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.

Laatste toevoegingen:

Travel Counsellors Groep breekt records in januari

Travel Counsellors kondigt haar beste januari ooit aan met een omzet van 114,5 miljoen pond wereldwijd (ruim 128 miljoen euro, red). Dit is 50 procent meer dan in de maand januari vóór de pandemie. Daarnaast heeft Travel Counsellors nu al 65 procent meer omzet behaald sinds de start van het(...)
Lees verder

Drukke franchisedag bij Personal Touch Travel

Personal Touch Travel heeft een drukbezochte franchisedag achter de rug. Circa 100 zelfstandig reisadviseurs kwamen vrijdag 7 oktober bijeen in het Carlton President Hotel in Utrecht. Het was de tweede franchisedag van dit jaar, ditmaal mét leveranciers. Er werden tips en ervaringen met(...)
Lees verder

Personal Touch Travel bereikt mijlpaal

Personal Touch Travel heeft zondag 5 juni een mijlpaal bereikt. Op die dag werd dossier nummer 100.000 in BAS geboekt. ‘We vonden het een leuk idee in het kader van de leukste club van Nederland om hier een cadeau voor te geven’, zegt Arjan Kastelein, directeur van Personal Touch Travel. (...)
Lees verder

Personal Touch Travel verwelkomt nieuwe ZRA's

Na zes maanden hard studeren hebben vier dames en een heer de opleiding tot zelfstandig reisadviseur aan de Personal Travel Academy afgerond. Op vrijdag 15 april ontvingen zij hun diploma op een zonnige dag in Madurodam. De studie startte in oktober 2021, midden in een roerige tijd, maar dat(...)
Lees verder

D-reizen lanceert opnieuw eigen ZRA-formule

D-reizen gaat opnieuw een eigen ZRA-formule uitrollen. Heidi Plagmeijer uit Julianadorp heeft zich als eerste ZRA aangesloten. De overeenkomst werd dinsdag op het hoofdkantoor van D-reizen/Prijsvrij in Den Bosch ondertekend. Het oude D-reizen/D-rt Groep beschikte over 20 tot 30 ZRA’s die onder(...)
Lees verder