ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.

Laatste toevoegingen:

Elf Travel Counsellors geslaagd voor Academy

Deze maand hebben elf Travel Counsellors het Travel Academy programma succesvol doorlopen. Ze zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding en daarmee klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen. Travel Academy Travel Counsellor Marjo Teeuwen-Smulders: “De Travel(...)
Lees verder

D-reizen werkt aan ZRA-formule

D-reizen is bezig met het opzetten van een ZRA-formule waarover het binnenkort meer informatie gaat verspreiden, dat heeft Michelle de Wit (Chief Retail Officer) vandaag laten weten aan TravelPro. “Binnenkort komt er het eerste bericht over”, zo laat De Wit weten op de vraag of D-reizen weer(...)
Lees verder

Janine Jegers: eerste ReisKennis op Curaçao

Janine Jegers is de eerste ZRA van Mijn ReisKennis die vanaf Curaçao werkt. Zij begon drie jaar geleden haar luxe reisservice onder de naam Instatravelservice. Zonder jarenlange reisbureau-ervaring klopte zij bij Mijn ReisKennis aan, de ZRA-formule van Travelcenter De Wit. Haar(...)
Lees verder

Nieuw reisbureauconcept Travel Company

Primeur voor Astrid en Judith Roorda
The Travel Company heeft zijn nieuwe reisbureauconcept gelanceerd, waarbij ZRA’s een eigen winkel hebben en daarbij volledig worden ontzorgd door de franchise-organisatie. De primeur is voor Astrid en Judith Roorda in Burgum in Friesland. Onder de vlag van The Travel Company hebben zij hun(...)
Lees verder

Travel Counsellors lanceert TC World

Nieuw community platform
Travel Counsellors heeft een gloednieuw intern community platform gelanceerd, genaamd TC World. Dit hebben ze gedaan om de wereldwijde community van meer dan 2.000 Travel Counsellors en collega’s verder te verenigen. Met als belangrijkste inspiratiebron de pandemie waarbij de reisadviseurs(...)
Lees verder