ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

Alles over de verkiezing!

Welkom bij de ZRA verkiezing!

De verkiezing bestaat uit een aantal ronden, waaronder een kennistest, een bestaand reisvoorstel, een vragenlijst, een marketingcase, een Battle (op een doordeweekse dag) en een presentatie voor de jury. Met iedere ronde verdienen de deelnemers punten (100 in totaal). Wie bij het ZRA Kick-off symposium aanwezig is, krijgt een kleine voorsprong van 5 punten. De vier pijlers van de verkiezing zijn; sales, marketing, ondernemerschap en financiën.

Geen zorgen
Aangezien wij ons goed beseffen dat deelnemers het druk hebben, is per ronde een investering in tijd vastgesteld. Daaruit blijkt dat meedoen minder tijd kost dan gedacht. Voor het Kick-off symposium staat 4 uur, de kennistest 0,5 uur, het reisvoorstel 0,5 uur, de vragenlijst (bij de tweede ronde) 1 uur, de marketingcase (bij de derde ronde) 2 uur, de Battle (in Nederland op een doordeweekse dag) en de presentatie voor de jury 1 uur. Omdat we vorig jaar veel positieve feedback hebben gehad op de introductie van provinciewinnaars, wordt ook nu weer gestreden om de titel per provincie.

Waarom meedoen? 

  • Meer winnaars, dus meer winkansen;
  • Met de titel Beste ZRA van de provincie weten jouw (potentiële) klanten dat ze voor het beste advies in de regio bij jou moeten zijn;
  • Een goed ijkpunt om te bepalen waar je als ZRA staat;
  • Jezelf verbeteren met behulp van feedback;
  • En natuurlijk kans op die prachtige VIP winnaarsreis!
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn