ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

Waarom meedoen aan de verkiezing

Los van het winnen van een titel biedt meedoen aan de verkiezing veel voordelen. Tijdens de verkiezing word je als ZRA op verschillende momenten getriggerd om kritisch naar jezelf te kijken. Hoe zit het bijvoorbeeld met jouw positionering op de markt, hoe scoor jij als ondernemer en wat weet jij zoal van je klanten? Kortom, de verkiezing is een mooi middel om stil te staan bij alles waar je mee bezig bent als zelfstandig ondernemer. Als deelnemer kun je bovendien meedoen aan de vele Meet & Greets bij sponsoren en ontmoet je tijdens netwerkbijeenkomsten veel collega-ZRA’s.

Kortom

  • De verkiezing is je een goed ijkpunt om te bepalen waar je als (startende) ZRA staat.
  • Door deelname krijg je heldere feedback. Je kijkt als ondernemer in een spiegel en kunt aan de hand van de feedback bepalen wat verbeterpunten zijn.
  • Je krijgt de kans eens goed te kijken naar je communicatie met klanten.
  • Het klanttevredenheidsonderzoek tijdens de verkiezing levert veel structurele informatie op over de mening van jouw klanten.
  • Door mee te doen, val je op tussen het toenemende aantal ZRA’s.
  • Een geheel verzorgde reis naar Zuid-Afrika als je tot de finalisten behoort.
  • De titel Beste ZRA van jouw provincie is uiteraard een prachtige manier om je te profileren.

Heb je vragen over de verkiezing? Bekijk de agenda of mail naar zraverkiezing@travmedia.nl.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn