ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

D-reizen werkt aan ZRA-formule

D-reizen is bezig met het opzetten van een ZRA-formule waarover het binnenkort meer informatie gaat verspreiden, dat heeft Michelle de Wit (Chief Retail Officer) vandaag laten weten aan TravelPro.

“Binnenkort komt er het eerste bericht over”, zo laat De Wit weten op de vraag of D-reizen weer met een ZRA-formule gaat komen. De Wit was, net als Prijsvrij/D-reizen eigenaar Marc van Deursen, aanwezig bij de opening van het D-reizen reisbureau in Den Bosch. ‘Ook ZRA’s – Zelfstandig Reisadviseurs – kunnen zich bij ons aansluiten. Onder de vlag van d-reizen heb je de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw klanten vanuit je eigen huis en op jouw eigen wijze te benaderen’, zo schrijft D-reizen op haar eigen website.

Daarnaast zijn er plannen om medewerkers met een vaste aanstelling op een flexibele manier in te gaan zetten in het land. “Deze flexibele krachten zijn niet aan een kantoor gebonden. Op dit moment zijn er 70 D-reizen winkels geopend, waarvan er nu vijftien tot twintig deze uitstraling hebben. De overige winkels gaan nog zeker omgebouwd worden, dat gaat komend jaar plaatsvinden. We gaan volgend jaar meer winkels openen op strategische plekken”, aldus De Wit.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn