ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

Drukke franchisedag bij Personal Touch Travel

Personal Touch Travel heeft een drukbezochte franchisedag achter de rug. Circa 100 zelfstandig reisadviseurs kwamen vrijdag 7 oktober bijeen in het Carlton President Hotel in Utrecht.

Het was de tweede franchisedag van dit jaar, ditmaal mét leveranciers. Er werden tips en ervaringen met collega’s uitgewisseld en uiteraard werd deelgenomen aan presentaties van leveranciers. Dat gebeurde onder het genot van een hapje en een drankje, want bij Personal Touch Travel gaan zaken en plezier altijd hand in hand, zegt de organisatie.

De ZRA’s werden verdeeld in meerdere kleine groepen en kregen alle nieuwtjes, inclusief ins en outs te horen van de verschillende leveranciers. Aan het einde van de dag gingen de ZRA’s moe maar voldaan en vol goede ideeën terug naar huis.

Directeur Arjan Kastelein signaleerde veel positieve energie in de groep. ´Het is weer heerlijk iedereen te zien tijdens deze franchisebijeenkomst. Er is veel energie bij de collega’s, dat merk je tijdens zo’n dag. Nog even en we sluiten een bijzonder, en vooral druk jaar af. De vooruitzichten voor 2023 zijn zeer positief, ondanks de crises die boven onze hoofden hangen. Iedereen heeft zin in 2023, de cijfers lopen ruim voor op 2019 en dat zegt wel wat.´

Foto: Patrick Goorhuis en Chris Freitag van Special Traffic.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn