ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden

Janine Jegers: eerste ReisKennis op Curaçao

Janine Jegers is de eerste ZRA van Mijn ReisKennis die vanaf Curaçao werkt. Zij begon drie jaar geleden haar luxe reisservice onder de naam Instatravelservice. Zonder jarenlange reisbureau-ervaring klopte zij bij Mijn ReisKennis aan, de ZRA-formule van Travelcenter De Wit.

Haar klantenbestand, voor een belangrijk deel bestaande uit beroemde klanten die vaak luxe reizen boeken, was al jaren klant via de conciërgeservice van haar man. Haar samenwerking met Mijn Reiskennis bleek een gouden combinatie, zegt Emmie de Wit, manager van Mijn ReisKennis. Nadat ze de coronacrisis had overleefd en haar netwerk had uitgebouwd, heeft Janine haar volgende ambitie waargemaakt: ze is de eerste ReisKennis die in het buitenland werkt.

‘Als reisagent is de wereld tenslotte je werkplek en waar jij je bevind, is het hoofdkantoor. Met haar motto You’ll never know until you go bedient ze nu haar klantenbestand vanuit het zonnige Curaçao’, zegt Emmie de Wit. Janine Jegers hoopt daarnaast dat ze met deze stap Curaçao-specialist kan worden en aanspreekpunt kan zijn voor collega’s uit de reisbranche.

Bestemmingen, Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn