ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Nieuwe lichting ZRA's voor Personal Touch Travel

Afgelopen vrijdag ontvingen twaalf nieuwe zelfstandige reisadviseurs van Personal Touch Travel in Madurodam hun diploma onder het toeziend oog van Frank Oostdam (voorzitter/directeur ANVR).

De twaalf studenten hebben de afgelopen maanden de opleiding aan de Personal Travel Academy gevolgd en hebben inmiddels het examen met succes afgelegd. Ze zijn positief gestemd en hebben er zin in. Shirley Peperkamp: “Het was een pittig half jaar. In het begin ging alles ineens weer op slot en kregen we online lessen, maar wat zijn we blij en trots dat we het met zijn allen hebben gehaald! Laat de groene en gele tijden maar aanbreken. Wij zijn er helemaal klaar voor.”

Arjan Kastelein (Directeur Personal Touch Travel): “Personal Touch Travel is een stevig bedrijf. Wij kunnen tegen een stootje en komen gesterkt uit deze pandemie. Het vertrouwen dat wij van onze adviseurs hebben gekregen is de mooiste beloning die we ons konden wensen. We zijn trots op ‘onze familie’ en blij dat we ondanks de gevolgen van corona al die maanden zijn blijven groeien. Personal Touch Travel wenst haar nieuwe adviseurs veel succes en vooral werkplezier toe.”

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn