ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

9 maanden geleden

Personal Touch Travel bereikt mijlpaal

Personal Touch Travel heeft zondag 5 juni een mijlpaal bereikt. Op die dag werd dossier nummer 100.000 in BAS geboekt.

‘We vonden het een leuk idee in het kader van de leukste club van Nederland om hier een cadeau voor te geven’, zegt Arjan Kastelein, directeur van Personal Touch Travel. Sinds februari van dit jaar gaan de boekingen heel hard. De mijlpaal werd daarom ook eerder bereikt dan gedacht.

‘We hebben ruim vooraf de ZRA’s hierover geïnformeerd en het was heel grappig te zien dat iedereen hiermee bezig was. Sinds dag 1 werken we samen met BAS/Fadiro en daarom hebben we directeur Theo Hoving ook gevraagd samen deze prijs te geven; Theo was meteen enthousiast om mee te doen.’

Zelfstandig reisadviseur van het eerste uur Annelies Stevens bleek de winnaar. Ze kreeg het cadeau woensdag thuisbezorgd.

Foto: Annelies Stevens en Arjan Kastelein.
Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn