ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

ZRA Online Travel Agent

Nieuwe formule The Travel Club

The Travel Club heeft een nieuwe soft franchise formule gelanceerd voor ZRA’s met ‘eigen boekbare’ website. Het gaat om de ZRA OTA, wat staat voor Zelfstandig ReisAdviseur Online Travel Agent.

Naast de hard franchise formules The Travel Club, YourTravel en HolidayPlanners bestond al de soft franchise formule United Travel. Bij United Travel is er nu een extra keuze. 

De ZRA bouwt zelf de website of de ZRA maakt gebruik van de website van United Travel met boekingsengine, maar levert zelf de content als tekst, afbeeldingen, filmpjes en links aan. De site is in eigendom van United Travel en boeken en betalen gaat ook aan United Travel. ZRA OTA staat voor Zelfstandig ReisAdviseur Online Travel Agent. De formule van ZRA OTA kan ook afgenomen worden door stenen reisbureaus waarbij dan geldt dat het ANVR-nummer van de ZRB achter de site wordt gekoppeld.

The Travel Club keten telt 391 franchisenemers en biedt formules voor de ZRA, ZRB (stenen reisbureau met eigen ANVR en SGR), OTA en ZRT (specialistische touroperators).

Foto: De directie van The Travel Club: Jeannie Vincent (oprichter) en Martine de Knoop).

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn