Zuid-Afrika

Inspiring new ways

Zuid-Afrika is dé bestemming om avontuurlijke safaritochten te maken en de big five te spotten, wereldsteden als Johannesburg te ontdekken en te genieten van de beste wijnen ter wereld. Ontdek alles over het diverse Zuid-Afrika. Maak kennis met de highlights, ontvang de beste tips van South African Tourism en laat je inspireren.

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

South African Tourism
Jozef Israëlskade 48a
1072 SB Amsterdam
+31 20 4713181

ONGEREPT WILD

Laatste toevoegingen:

Shark Cage Diving

Voor de echte avonturier!
Ben je een liefhebber van avontuur? Dan mag een traditionele Shark Cage Dive niet ontbreken tijdens je bezoek aan Zuid-Afrika! Voor het duiken met haaien moet je naar Gansbaai afreizen, wat ongeveer twee uur rijden is vanaf Kaapstad.  Gansbaai is wereldberoemd vanwege de witte haaien die(...)
Lees verder

Zuid-Afrika’s rustige culinaire alternatief

Volg de sterren en de stille wegen door de Karoo
Als jouw klanten een passie hebben voor authentieke gerechten en nieuwe smaken, of als ze wellicht nieuwe kneepjes in het kookvak willen leren, dan is de Karoo in de Oostkaap de juiste plek.  Maak een road trip door de Karoo, waar de open vlaktes omringd worden door ‘koppies(...)
Lees verder

Ontdek de Oostkaap in Zuid-Afrika!

Het onverwachte als leidraad
Staan jouw klanten open voor nieuwe ervaringen in 2020? Laat ze dan kennismaken met de Oostkaap in Zuid-Afrika!  Bush,  Braai en Beach  Voor een authentieke Zuid-Afrikaanse bush, braai en beach experience ga je naar Oostkaap, een van de negen provincies van Zuid-Afrika. Reis(...)
Lees verder

Masterclass Zuid-Afrika

In 2019 heeft er helaas geen jaarlijkse Roadshow South Africa plaatsgevonden. Dit jaar organiseert South African Tourism echter wel weer een aantal Masterclasses. We bieden deze keer drie Masterclasses aan waarbij je meer leert over de off-the-beaten-track, of alternatieve reizen binnen Zuid(...)
Lees verder