Zuid-Afrika

Inspiring new ways

Zuid-Afrika is dé bestemming om avontuurlijke safaritochten te maken en de big five te spotten, wereldsteden als Johannesburg te ontdekken en te genieten van de beste wijnen ter wereld. Ontdek alles over het diverse Zuid-Afrika. Maak kennis met de highlights, ontvang de beste tips van South African Tourism en laat je inspireren.

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

South African Tourism
Jozef Israëlskade 48a
1072 SB Amsterdam
+31 20 4713181

ONGEREPT WILD

Laatste toevoegingen:

Safari in Noordkaap

Ongerept en exclusief
Noordkaap in Zuid-Afrika wordt gekenmerkt door oude woestijnen, diepe ravijnen, kronkelende rivieren en een unieke flora. Graag bevelen we in deze bijzondere regio twee wildreservaten aan, die garant staan voor een authentieke safaribeleving. Tswalu Kalahari Reserve Tswalu Kalahari is het(...)
Lees verder

Laatste plaatsen beschikbaar!

Schrijf je nu in voor de Masterclass Zuid-Afrika
Dit jaar organiseert South African Tourism weer een aantal Masterclasses, waar we nog enkele plaatsen beschikbaar hebben. We bieden deze keer drie Masterclasses aan waarbij je meer leert over de off-the-beaten-track, of alternatieve reizen binnen Zuid-Afrika. Maak onder andere kennis met de(...)
Lees verder

Shark Cage Diving

Voor de echte avonturier!
Ben je een liefhebber van avontuur? Dan mag een traditionele Shark Cage Dive niet ontbreken tijdens je bezoek aan Zuid-Afrika! Voor het duiken met haaien moet je naar Gansbaai afreizen, wat ongeveer twee uur rijden is vanaf Kaapstad.  Gansbaai is wereldberoemd vanwege de witte haaien die(...)
Lees verder

Zuid-Afrika’s rustige culinaire alternatief

Volg de sterren en de stille wegen door de Karoo
Als jouw klanten een passie hebben voor authentieke gerechten en nieuwe smaken, of als ze wellicht nieuwe kneepjes in het kookvak willen leren, dan is de Karoo in de Oostkaap de juiste plek.  Maak een road trip door de Karoo, waar de open vlaktes omringd worden door ‘koppies(...)
Lees verder