Zuid-Afrika

Inspiring new ways

Zuid-Afrika is dé bestemming om avontuurlijke safaritochten te maken en de big five te spotten, wereldsteden als Johannesburg te ontdekken en te genieten van de beste wijnen ter wereld. Ontdek alles over het diverse Zuid-Afrika. Maak kennis met de highlights, ontvang de beste tips van South African Tourism en laat je inspireren.

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

South African Tourism
Jozef Israëlskade 48a
1072 SB Amsterdam
+31 20 4713181

Laatste toevoegingen:

Zakelijk Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een heerlijke paradox. Enerzijds is daar het bekende, geliefde maar ook meer Westerse Kaapstad. De zakelijke hoofdstad ligt echter in het hart van het land en is veel meer een Afrikaans Powerhouse, met reuring, geuren, kleuren en net zozeer tophotels en uitstekende restaurants.(...)
Lees verder

Bezoek de prachtige Oostkaap: Bush & Beach

De regio Oostkaap biedt een bijzondere combinatie van ‘Bush & Beach’ waarmee je een vakantie in Zuid-Afrika op een relaxte manier kunt starten of eindigen. Het is een gebied met overweldigende vergezichten, dramatische gebergtes, avontuur, unieke en diverse flora en fauna en een diep(...)
Lees verder

Meetings Africa sluit af met records

Meetings Africa 2019 heeft de deuren gesloten met records. Sinds de eerste Meetings Africa in 2004 plaatsvond, groeide het evenement jaar na jaar met meer geregistreerde kopers en exposanten. Dit jaar bezochten meer mensen het evenement dan ooit tevoren. Ook een grote Nederlandse delegatie was(...)
Lees verder

Zuid Afrika wil aantal toeristen verdubbelen in 2030

Zuid Afrika is een ambitieus project gestart om in 2030 rond de 22 miljoen toeristen te kunnen ontvangen op jaarbasis. Dat zijn er 11 miljoen meer dan nu. De ambitie is opmerkelijk, omdat het land te kampen had met teruglopende cijfers, maar het gaat nu weer met goed vertrouwen naar de(...)
Lees verder