Bestemmingen, Zakenreizen

Zuid-Afrika

Inspiring new ways

Zuid-Afrika is dé bestemming om avontuurlijke safaritochten te maken en de big five te spotten, wereldsteden als Johannesburg te ontdekken en te genieten van de beste wijnen ter wereld. Ontdek alles over het diverse Zuid-Afrika. Maak kennis met de highlights, ontvang de beste tips van South African Tourism en laat je inspireren.

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

South African Tourism
Jozef Israëlskade 48a
1072 SB Amsterdam
+31 20 4713181

Laatste toevoegingen:

Beste reistijd voor een bezoek aan Zuid-Afrika

Wanneer kun je wat bewonderen onder/boven water
Zuid-Afrika ligt op het zuidelijk halfrond, dus het is hier zomer als het in Nederland winter is. De zomer begint in november en duurt tot februari. Als je erover nadenkt, is dit dus de ideale periode om aan het koude weer te ontsnappen. Deel deze handige tips met jouw klanten en bereid ze voor(...)
Lees verder

Avontuurlijk Kaapstad

Durf jij het aan?
Kaapstad is een paradijs voor thrill-seekers en adrenaline junkies. Je zou weken kunnen blijven en nog steeds niet alle aangeboden avontuurlijke activiteiten kunnen afvinken! Hier onder vind je een paar geweldige activiteiten, zo kunnen jouw klanten het beste uit hun reis naar Kaapstad(...)
Lees verder

Data reis- en vakbeurs Indaba verplaatst

South African Tourism heeft besloten de data van vakbeurs Indaba te verplaatsen. Dit volgt op de State of the Nation-toespraak van president Cyril Rampahosa waarin hij bevestigde dat de nationale verkiezingen zullen plaatsvinden op 8 mei 2019. Indaba zou normaal gezien plaatsvinden van 6(...)
Lees verder

South African Tourism wint Vakantie Award

South African Tourism is de winnaar van de Vakantie Award in de categorie Verkeersbureaus. Dit is afgelopen zaterdag 26 januari 2019 bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Reisgala, waar de Vakantie Awards werden uitgereikt. South African Tourism liet genomineerden Aruba en Curaçao achter zich.(...)
Lees verder