Zuid-Afrika

Inspiring new ways

Zuid-Afrika is dé bestemming om avontuurlijke safaritochten te maken en de big five te spotten, wereldsteden als Johannesburg te ontdekken en te genieten van de beste wijnen ter wereld. Ontdek alles over het diverse Zuid-Afrika. Maak kennis met de highlights, ontvang de beste tips van South African Tourism en laat je inspireren.

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

Avontuurlijk Kaapstad

Durf jij het aan?

Kaapstad is een paradijs voor thrill-seekers en adrenaline junkies. Je zou weken kunnen blijven en nog steeds niet alle aangeboden avontuurlijke activiteiten kunnen afvinken! Hier onder vind je een paar geweldige activiteiten, zo kunnen jouw klanten het beste uit hun reis naar Kaapstad halen, als ze tenminste op zoek zijn naar avontuur.

Trail rennen en wandelen

Laat je bloed pompen zonder een cent te spenderen aan enkele van de spectaculaire paden van Kaapstad. Probeer één van de mooie hardlooppaden of een tafelbergwandeling. Verwacht fantastische uitzichten!

Mountain biking

Er zijn ook veel geweldige mountainbikeroutes rond Kaapstad. Huur een fiets en ga naar de heuvels om te genieten van het geweldige uitzicht.

Paragliden

Er zijn veel paragliding-operators met lanceringsites op Signal Hill en Lion's Head. Krijg je adrenalinekick door over de stad te zweven en te genieten van het vogelperspectief op de bergen en de kustlijn. Geaccrediteerde operators zijn Fly Cape Town Paragliding, Kaapstad Tandem-paragliding, Skywings Paragliding, Parapax Tandem-paragliding en de Tandem Flight Company.

Shark cage diving

Er zijn maar weinig dingen zo opwindend als het dichtbij en persoonlijk benaderen van de grootste haai van de oceaan. Grote blanken noemen de Kaapkust naar huis: de temperatuur is perfect en het eten is overvloedig. Shark cage diving is er zeker één voor de bucketlist!

Sandboarden en snelle sensaties

De duinen van Atlantis zijn een avontuurlijke hotspot net ten noorden van de City Bowl, in de buurt van Blouberg. Hier kun je quadrijden, sandboarden of rijd met een Dune Trasher over het zand met een topsnelheid!

Surfen en kitesurfen

Muizenberg en Bloubergstrand zijn de plekken om naartoe te gaan als je nog steeds aan het leren bent om te surfen. Er zijn veel surfscholen die je kunnen helpen om te beginnen. Als je een beetje meer ervaring hebt, kies dan één van de beste surfplekken van de stad en ga erop uit! Plan je reis voor januari of februari en ga naar Big Bay als je een windsurfer bent. Vergeet niet een wetsuit mee te nemen of te huren: de wateren in Kaapstad zijn koud.

Helikopter rit

Ontdek hoe vogels de stad zien met City Helikopters. Ze bieden zonovergoten tochten over enkele van de grootste en meest historische bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Je kunt Robbeneiland, de beroemde stranden van Camps Bay en Clifton, de Tafelberg en de Constantia Winelands van bovenaf zien. Er is ook de mogelijkheid om naar de wijnlanden te vliegen voor een lunch of naar het bos voor een safari.

Snorkelen met zeehonden

Cape Town Bucket List biedt de mogelijkheid om het water te delen met Cape Fur Seals, het vriendelijkste dier in de oceaan! Uitstapjes vertrekken vanuit Hout Bay en brengen je naar Duiker Island, waar duizenden van deze dieren wachten. Ze hebben de bijnaam "puppies of the ocean" vanwege hun speelse, nieuwsgierige aard, maar bij 300kg zijn het behoorlijk grote pups!

Schietbanen

Als je wat stoom wilt afblazen, dan kun je dit doen met hoog kaliber geweren. False Bay Firearm Training Academy opereert vanuit Glencairn Quarry in de buurt van het historische dorp Simon's Town. Schiet met vuurwapens, zoals de AK 47, de 50 Cal en Dirty Harry's .357 Magnum, in een prachtige omgeving met een prachtig inheemse flora, vogels en een geweldig uitzicht op de False Bay Harbor.

Waterfietsen

Glijden over de oceaan op 's werelds meest geavanceerde waterfiets is een geheel nieuwe en unieke manier om de ongelooflijke maritieme omgeving van False Bay te ervaren - bekend om zijn adembenemende oceaan- en berggezichten en het mariene wilde leven, waaronder walvissen, dolfijnen, zeehonden en de beroemde Afrikaanse pinguïnkolonie.

Lees hier meer over Kaapstad

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn