Zuid-Afrika

Inspiring new ways

Zuid-Afrika is dé bestemming om avontuurlijke safaritochten te maken en de big five te spotten, wereldsteden als Johannesburg te ontdekken en te genieten van de beste wijnen ter wereld. Ontdek alles over het diverse Zuid-Afrika. Maak kennis met de highlights, ontvang de beste tips van South African Tourism en laat je inspireren.

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

South African Tourism wint Vakantie Award

South African Tourism is de winnaar van de Vakantie Award in de categorie Verkeersbureaus. Dit is afgelopen zaterdag 26 januari 2019 bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Reisgala, waar de Vakantie Awards werden uitgereikt.

South African Tourism liet genomineerden Aruba en Curaçao achter zich. Belu Mabandla, Hub Head North Europe van South African Tourism: “De award is voor ons een erkenning voor het harde werk dat het afgelopen jaar geleverd is om Zuid-Afrika als reisbestemming op de kaart te zetten. Aangezien de winnaars van deze prijzen worden bepaald door professionals uit de travelbranche, willen we de mensen in de branche dan ook hartelijk bedanken voor hun steun. We kijken uit naar een nog intensievere samenwerking in de toekomst.”

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn