Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

Win een 'Ski Lover's trip' naar Zweden!

Willen jouw klanten eens een hele andere winterbeleving met een zee aan ruimte, zonder het massale karakter van bijvoorbeeld de Alpen? Stuur ze dan op sneeuwavontuur in Zweden! Zweden biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke winterbeleving voor het hele gezin. Ontdek winters Zweden door(...)
Lees verder

Aantal skigebieden in Zweden breidt uit

Met de komst van de Scandinavian Mountain Airport (SCR) breiden ook een aantal Zweedse skigebieden hun capaciteit flink uit. Zo heeft  Branäs een nieuwe 6-persoons stoeltjeslift in gebruik genomen en een nieuwe piste. Daarmee is de liftcapaciteit verdubbeld. In Kläppen(...)
Lees verder

Nieuwe accommodaties in heel Zweden

Voor wie op zoek is naar vernieuwend aanbod voor jouw klanten tijdens een vakantie, is er verspreid over heel Zweden weer van alles bijgebouwd en ontwikkeld. Zo zijn er de nieuwe, prachtig in de natuur gelegen, luxe glampingtenten bij Hotel Eriksberg in Blekinge. Of het nieuwe (...)
Lees verder

Detoxen in de Zweedse natuur

In onze steeds drukker wordende wereld bestaat een groeiende behoefte aan duurzame toeristische activiteiten in de natuur. Activiteiten om lichaam en geest weer in balans te brengen. En uiteraard op een veilige plek waar volop ruimte is. Wij sommen graag wat tips voor je op in Zweden!(...)
Lees verder