Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

Maak kennis met Zweden op de Vakantiebeurs

Hal 9, stand D034
Eindelijk terug op de Vakantiebeurs. Als vanouds staat Visit Sweden bij de andere Scandinavische aanbieders in de Nordic Village in Hal 9, stand D034.   Op de vakdag en de consumentendagen zullen verschillende vertegenwoordigers uit Zweden aanwezig zijn. Uiteraard is Visit Sweden Benelux(...)
Lees verder

Naar winterwonderland in Scandinavië

Met BBI Travel en Transavia vanaf Groningen
BBI Travel en Transavia lanceerden zaterdag 24 december de eerste vlucht van het seizoen vanaf Groningen Airport Eelde naar de nieuwe bestemming Åre/Östersund in Midden-Zweden. De passagiers voor deze nieuwe bestemming, maar ook voor de bestemming Scandinavian Mountains Airport,(...)
Lees verder

Santa Lucia, het feest van het licht

Lucia – drager van licht, hymnen en Zweedse lekkernijen
De Lucia-traditie is net zo belangrijk voor de Zweedse cultuur als Midzomer en Kerstmis. Deze 400 jaar oude traditie is immens sfeervol en brengt elk jaar op 13 december vreugde en licht. De traditie verspreidt zich inmiddels over de hele wereld.   Op 13 december wordt de 400 jaar oude(...)
Lees verder

Op zoek naar de mooiste watervallen van Zweden

Van donderende cascades tot lieflijke stroompjes
Verken de Zweedse watervallen en ontdek een aantal van de meest adembenemende natuurwonderen van het land. Van sereen tot spectaculair: de Zweedse watervallen zullen je inspireren en verbazen. Bovendien vind je bij veel watervallen in Zweden wandelpaden naar uitzichtpunten, waardoor ze beter(...)
Lees verder

Visit Sweden is terug op de Vakantiebeurs 2023

Visit Sweden is eindelijk weer terug op de Vakantiebeurs. Als vanouds staan ze bij de andere Scandinavische aanbieders in de Nordic Village in Hal 9, stand  D034 samen met concullega's van Visit Norway en diverse touroperators als Nordic Info en Cape Tracks. Op de vakdag en de(...)
Lees verder