Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

Dalarna - ideaal voor een duurzame vakantie

Dalarna biedt een rijk en gevarieerd aanbod van zowel natuur- als culturele ervaringen. De focus op duurzaamheid is voelbaar op elk niveau en is breed verbonden met het culturele erfgoed en de verbondenheid met de natuur die hier te vinden is. In maart 2021 werd aangekondigd dat Zweden de(...)
Lees verder

Golden Travel Destination Award voor Zweden

Bezoekers van het land Zweden hebben 122 reviews op Reisgraag.nl geplaatst. Het land scoort gemiddeld bij reizigers een 8,2. Met dit zeer hoge cijfer wint Zweden de Golden Travel Destination Award 2021! 'Dank Reisgraag en ook het publiek dat Zweden heeft verkozen tot beste bestemming van(...)
Lees verder

Uniek babynieuws uit Dalarna

Er is een klein wonder geboren in Orsa Predator Park in Dalarna! In het park is een ijsbeerwelp geboren, iets dat niet heel gebruikelijk is voor ijberen in dierentuinen. Het park herbergt enkele van de grootste roofdieren van het noordelijk halfrond, zoals Siberische tijgers, ijsberen,(...)
Lees verder

Zweden - actieve vakanties in de natuur

Houden jouw klanten van een actieve vakantie vol adrenalinekicks of gaan ze liever met het gezin genieten aan een eigen Zweeds meertje? In Zweden kun je voor ieder type vakantie terecht! Maak kennis met alle ecologische manieren om van de weidse natuur van Zweden te genieten en samen te(...)
Lees verder

Stockholm lanceert Nobel Licht Festival

Stockholm lanceert van 5 tot en met 13 december op 16 verschillende locaties in de stad het Nobel Licht Festival. De locaties worden creatief verlicht om een hommage te brengen aan de Nobelprijswinnaars van dit jaar. Kunst en technologie worden er samengebracht op een aantal bekende locaties,(...)
Lees verder