Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

3 x ‘Back to Nature’ in hartje Zweden

De regio Dalarna introduceert deze zomer drie nieuwe Back to Nature ervaringen in de Zweedse wildernis. Vakantiegangers kunnen onder meer in een boomhut overnachten, met een professionele gids op vis-expeditie of op pad door de Zweedse natuur op een railfiets. Er is geen betere manier het(...)
Lees verder

Rechtstreeks met de trein naar Zweden 

Groen reizen naar Zweden is nu ook echt mogelijk. Reizen met de trein bespaart namelijk 93% CO2 uitstoot ten opzichte van reizen met het vliegtuig. Met ingang van 25 mei is er een nieuwe aanbieder op de Nederlandse markt: Greencitytrips. Deze touroperator biedt treinreizen aan(...)
Lees verder

Vijf gekke plekken in Skåne

Het zuidelijkste stukje van Zweden, Skåne, is binnen een halve dag bereikbaar vanuit de Benelux. Perfect voor een korte tussendoor vakantie. En dan is het vooral leuk om eens iets anders-dan-anders te beleven. Dat kan nu dankzij de '100 gekke plekken in Skåne' reisgids van de Zweedse cabaretier(...)
Lees verder

Lekker groen bezig in West-Zweden 

De regio West-Zweden heeft er weer 170 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden bij! Het betreft allereerst de 138 kilometerlange Biosphere trail.  Dit pad loopt langs de zuidoever van het Vänernmeer door kleine dorpjes, langs kastelen en vooral door heel veel bos. Het andere nieuwe(...)
Lees verder

Slapen met de vogels in de boomtoppen

Biosphere
Dit is absoluut een van de meest unieke plekken om te slapen: de nieuwe 34m2 grote Biosphere hotelkamer van het treehotel. Vooral niet geschikt voor mensen die last hebben van ornithofobie - angst voor vogels. Want deze nieuwe bijzondere hotelkamer in de natuur van Zweeds Lapland (...)
Lees verder