Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

Stockholm lanceert Nobel Licht Festival

Stockholm lanceert van 5 tot en met 13 december op 16 verschillende locaties in de stad het Nobel Licht Festival. De locaties worden creatief verlicht om een hommage te brengen aan de Nobelprijswinnaars van dit jaar. Kunst en technologie worden er samengebracht op een aantal bekende locaties,(...)
Lees verder

Overnachten in de natuur van Dalarna

In Midden-Zweden, in de regio Dalarna, zijn een aantal unieke overnachtingsplekken te vinden waar je helemaal op jezelf bent. Overnacht in een tipitent bij Dalarna Outdoor in Dala-Järna: een tent midden in het bos met een eigen buitenkeuken en buren op ruime afstand. Of slaap in Ejheden, in je(...)
Lees verder

Åsnen National Park in Good Travel Guide Top 100

De Zweden zijn zuinig op hun natuurlijke schatten. Åsnen National Park in de Zuid-Zweedse regio Småland is daar een goed voorbeeld van. Het park is vrij toegankelijk voor publiek, maar er wordt veel rekening gehouden met natuur en omgeving. Het nationale park is daarom in 2020 als enige(...)
Lees verder

Fietsen in het spoor van Astrid Lindgren

Wie Astrid Lindgren zegt, zegt Småland. De geboorteregio van de kinderboekenschrijfster is de ideale plek om per fiets te verkennen. De nieuwe fietsroutes 'Fietsen in een filmlandschap' nemen je mee naar de plekken waar de bekende series en films van de boeken van Lindgren ooit opgenomen(...)
Lees verder

Off-the-grid overnachten in West-Zweden

Social distancing is nog nooit zo makkelijk geweest!
Even buiten het West-Zweedse stadje Hjo vind je sinds deze zomer de gloednieuwe tiny houses van Inforest op verschillende locaties. Met het bos als je directe en enige buur. Zonnepanelen en innovatief batterijgebruik maken het verblijf duurzaam en de klimaatvoetafdruk beperkt. De huisjes zijn(...)
Lees verder