Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

Win een droomreis naar Zweden

Hoe is je Zweeds? Bolmen, Järvfjället, Skärhamn, Kallax en Toftan. Al jaren verbaast iedereen zich over die gekke IKEA productnamen. Bijna iedereen heeft moeite om ze goed uit te spreken. Wat de meesten zich niet realiseren, is dat de wereldwijde meubelgigant zijn producten vaak vernoemt naar(...)
Lees verder

Stockholm Design week

5-11 september 2022
In september keert de 20e editie van de officiële Stockholm Design Week terug met een uitgebreid programma voor zowel professionals als designliefhebbers. Verspreid over het centrum van de stad worden insiders uit de industrie en het publiek uitgenodigd om design-evenementen, tentoonstellingen,(...)
Lees verder

Beleef de Vikingen in Zweden van dichtbij

Dankzij de populaire Netflix serie 'Vikings' staat de geschiedenis van deze fascinerende, veelzijdige inwoners van Scandinavie weer volop in de belangstelling. Maar deze vroegere inwoners van Scandinavie waren veel meer dan alleen maar plunderaars en moordenaars. Ze vervaardigden prachtig(...)
Lees verder

Zwemmen in het centrum van Stockholm

Stockholm bestaat voor eenderde uit water, eenderde uit natuur en eenderde uit bebouwing. De stad is gebouwd op 14 eilanden die met elkaar verbonden zijn door 57 bruggen en dus kun je bijna overal in het centrum van Stockholm zwemmen. Het water is zo schoon en zo helder dat je midden in de(...)
Lees verder

Kajakomaat en SUPomaat

Automaat voor kajaks en SUP's
Door de pandemie willen steeds meer mensen buiten bewegen. De belangstelling voor buitensporten op het water is flink toegenomen. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, bedacht het outdoorbedrijf  Point 65 Zweden de perfecte oplossing: de kajakomaat en SUPomaat. In deze automaten(...)
Lees verder