Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

West-Zweden

De stad Göteborg is de toegangspoort tot drie unieke regio's in dit westelijke deel van Zweden: Bohuslän, Dalsland en Västergötland.

Bohuslän springt het meest in het oog met haar onbeschrijfelijke kust die ligt bezaaid met duizenden eilanden. Op een uurtje rijden van Göteborg trek je het merengebied van Zweden in: Dalsland. Ook dit bos- en waterrijke gedeelte van Zweden verken je het beste per boot. De regio Västergötland biedt je op cultureel vlak veel met diverse historische bezienswaardigheden waar het prachtige Läckö slot ongetwijfeld een hoogtepunt is.

Bekijk hier alle mogelijkheden.

Foto: Per Pixel Petersson/imagebank.sweden.se
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn