Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Åsnen National Park in Good Travel Guide Top 100

De Zweden zijn zuinig op hun natuurlijke schatten. Åsnen National Park in de Zuid-Zweedse regio Småland is daar een goed voorbeeld van. Het park is vrij toegankelijk voor publiek, maar er wordt veel rekening gehouden met natuur en omgeving.

Het nationale park is daarom in 2020 als enige Zweedse bestemming opgenomen in de Good Travel Guide Top 100. De diverse toeristische stakeholders rondom het park worden hierin geprezen om hun goede samenwerking op het gebied van milieu en duurzaamheid. Het nationale park bestaat uit wildernis, water, eilanden en stilte. Een ongerept natuurparadijs met een binnenzee-archipel met meer dan 1000 eilanden en een kustlijn van 700 km. Het park is ongeveer 19 vierkante kilometer groot en ongeveer 75% bestaat uit water. De ultieme locatie voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en kanoën.

Kijk hier voor meer informatie

Foto: Alexander Hall - Good Travel Guide
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn